Sport

MM Stoica atacă CSA Steaua: „Echipa de fotbal e gaură la buget şi un avion şi-a pierdut trusa de scule“

MM Stoica a trimis săgeţi către CSA Steaua pentru modul în care sunt administrate stadionul Ghencea şi echipa din Liga 2.
14.07.2021 | 20:43
MM Stoica ataca CSA Steaua Echipa de fotbal e gaura la buget si un avion sia pierdut trusa de scule
ADVERTISEMENT

MM Stoica, managerul general de la FCSB, a susţinut o amplă conferinţă de presă. A fost prima la care a participat şi noul antrenor al echipei, Dinu Todoran.

După o primă parte în care tehnicianul a fost luat la întrebări de jurnaliştii prezenţi în sală, acesta a revenit la jucători. Protagonistul conferinţei a devenit MM Stoica.

ADVERTISEMENT

În formă, managerul general n-a ocolit niciun subiect şi a răspuns tuturor întrebărilor primite. Printre planuri de viitor la echipă, finala Euro 2020, un eventual transfer al lui Dennis Man la AC Milan sau problemele de arbitraj din sezonul precedent, MM Stoica n-a ratat ocazia să trimită săgeţi către rivala de culori şi nume, CSA Steaua.

Totul a pornit de la o discuţie despre stadionul pe care va evolua FCSB în meciurile de pe teren propriu, iar oficialul roş-albastru a precizat că ar prefera să joace pe arena de lângă Arcul de Triumf.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, atac la CSA: „Stadionul Ghencea să nu fie doar o gaură la buget, la fel cum e echipa de fotbal“

Ghencea, altădată casă pentru echipa lui Gigi Becali, a devenit tărâm interzis după războiul dintre CSA şi FCSB. Iar cea din urmă nu este binevenită pe noua arenă de la capătul tramvaiului 41, arenă ce poate deveni „o gaură la buget“.

„Am făcut demersuri pentru stadionul Arcul de Triumf. N-am făcut la Ghencea, dar probabil că vom face. Dacă oamenii vor să facă bani cu stadionul, nu doar să fie o gaură la buget, la fel cum este echipa de fotbal…“, şi-a început MM Stoica atacul.

ADVERTISEMENT

Noul Stadion din Ghencea a fost inaugurat în urmă cu o săptămână, pe 7 iulie, cu un meci amical între CSA Steaua, Liga 2 din România, şi OFK Belgrad, liga a treia din Serbia. A fost o reeditare a jocului inaugural de pe prima arenă din Ghencea, din urmă cu 47 de ani.

A intrat şi Chipirliu în istorie că a marcat pe noua arenă, dar este jenant, este strigător la cer să mergem în continuare cu acest nonsens!“, a comentat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Mai mult, managerul a lansat ironii la adresa Armatei, care ar trebui să se ocupe de partea militară, nicidecum de fotbal. „Un pilot tocmai a pierdut lada de scule din avion. Nu e ok, chiar nu e ok. Armata trebuie să facă altceva!“, a punctat Stoica, referindu-se la incidentul în care piese dintr-un avion F-16 au căzut în timpul unui exerciţiu.

Oficialul de la FCSB a făcut referire şi la o petiţie prin care se cere ca echipa CSA Steaua să nu mai fie finanţată din banii MApN. „Eu am refuzat să semnez petiţia care circulă… Este o petiţie care circulă, dacă suntem de acord să dăm foc la bani în continuare, să fie plătiţi cu mii de euro Chipirliu şi Pacionel. Nu prea aş fi de acord să plătesc salariile lor, dar nu semnez petiţii, că nu sunt un reclamagiu“, a declarat MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,00 este cota pentru „total goluri 3-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT