Sport

MM Stoica, despre un posibil refuz al lui Ladislau Boloni: „Mă simt folosit! Îmi vine să scot lavaliera și să dau cu ea de pământ”. Acuze dure la adres FRF

MM Stoica a vorbit despre un posibil refuz al lui Ladislau Boloni de a prelua postul de selecționer al României, acuzând dur Federația Română de Fotbal de lipsă de transparență.
12.01.2022 | 20:23
MM Stoica despre un posibil refuz al lui Ladislau Boloni Ma simt folosit Imi vine sa scot lavaliera si sa dau cu ea de pamant Acuze dure la adres FRF
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului a recunoscut că este iritat din cauza unui posibil refuz al lui Ladislau Boloni, fiind convins că tehnicianul ar fi cel mai în măsură să preia postul de selecționer.

Mihai Stoica crede că este vorba despre o problemă din punct de vedere financiar și consideră că dacă Ladislau Boloni va refuza naționala, Adrian Mutu sau Edi Iordănescu vor fi aleși.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, despre un posibil refuz al lui Ladislau Boloni

MM Stoica a recunoscut că este iritat cu gândul la un posibil refuz al lui Ladislau Boloni: „Știi ce îmi vine să fac? Să îmi scor lavaliera și să dau cu ea de pământ. Nu o să o fac, dar așa mă simt. Mă gândesc… ar putea să intre în faliment Federația Română de Fotbal, cum a fost în Serbia?

Nu cred că o să știm niciodată motivele din spatele deciziei. Dacă durata contractului e luna de pe cer, atunci FRF ar fi trebuit să-i acorde lui Loți luna de pe cer, adică atâția ani cât a vrut.

ADVERTISEMENT

Eu mă simt folosit, adică am sperat, iar acum se diminuează speranțele. Ar fi bine să spună da odată, e în interesul fotbalului românesc să accepte Boloni oferta”.

„Unii sunt obișnuiți să lase ușile deschise, întredeschise, dar se face curent uneori și faci otită. Iar să zbori cu otită e groaznic, mi s-a întâmplat mie.

ADVERTISEMENT

Știe unde vine, știe ce condiții are, trebuie doar să spună da sau nu, pentru că e important să se ia decizia cât mai repede.

Dacă vrea să vină cu cinci oameni în staff, străini presupunem. Niciun preparator sau bucătar cu experiență nu vine în București fără 7-8.000 de euro. Clar că problema e de ordin financiar.

ADVERTISEMENT

Dacă vine un antrenor român, liber de contract, e mai ieftin din punctul ăsta de vedere, pentru că nu se pot apropia la cererile financiare ale lui Boloni.

Noi, conducătorii de fotbal, suntem Federația Română de Fotbal, dar noi nu știm niciodată nimic, nu știm pe ce dăm banii, ceea ce mi se pare anapoda. E o situația care se perpetuează de ani de zile.

Președintele cred că știe, probabil și secretarul general”, a mai spus MM Stoica.

„Dacă Boloni spune nu, în momentul acela se pune un antrenor”

MM Stoica a continuat și crede că dacă Ladislau Boloni nu va accepta propunerea FRF, imediat se va anunța noul selecționer, din lista antrenorilor rămași pe lista de așteptare.

„Dacă Boloni spune nu, în momentul acela se pune un antrenor. Nu știu cine, Mutu, Edi, antrenorii care sunt fără angajament și care sunt pe acea listă.

Postul de selecționer sună interesant acum pentru antrenorii fără echipă. Eu nici acum nu cred că a fost vorba despre o preluare a naționalei de către Răzvan Lucescu, eu cred că a fost o ieșire, o masă și s-a făcut o poză, cam atât.

Dacă nu venea Boloni la București, puteam să-i luăm peste picior pe cei de la FRF, dar așa dacă a venit, înseamnă că ar fi ceva serios”,  a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT