Sport

De ce a acceptat Budescu să meargă la Sepsi: „Vrea să arate că mai are un cuvânt de spus în Liga 1!”

MM Stoica a vorbit despre mutarea lui Constantin Budescu la Sepsi și crede că fostul jucător al „roș-albaștrilor” vrea să arate că mai poate juca la un nivel înalt.
17.01.2022 | 20:59
De ce a acceptat Budescu sa mearga la Sepsi Vrea sa arate ca mai are un cuvant de spus in Liga 1
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României s-a arătat surprins de alegerea lui Budescu de a merge la Sepsi, după rezilierea contractului cu FCSB, decizie dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Mihai Stoica a spus că a insistat ca Budescu să se mute în București și să nu mai facă naveta de la Ploiești, însă mijlocașul nu a acceptat propunerea în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

De ce a acceptat Budescu să meargă la Sepsi

Mihai Stoica a vorbit despre posibilul transfer al lui Constantin Budescu la Sepsi și crede că mijlocașul vrea să arate că încă poate juca la un nivel înalt, urmând ca din vară să își caute o altă echipă la care să fie plătit mai bine.

„Mă surprinde să meargă Budescu la Sepsi. Noi am făcut eforturi mari să vină în București și făcea naveta din Ploiești.

ADVERTISEMENT

E clar că vrea să arate că mai are un cuvânt de spus în Liga 1. El și în prima perioadă făcea naveta permanent.

Eu nu aș fi putut să fac așa ceva, e o distanță mare. Eu am insistat ca el să se mute în București, el mi-a promis că se mută, am vorbit și cu Gigi, dar în cele din urmă nu s-a mai mutat. Și cam așa s-a scris istoria descălecatului lui Budi la noi.

ADVERTISEMENT

Dacă aveam baza în nordul Bucureștiului era mai ok, eu stau în nordul Bucureștiului și fac mult până la bază. Mai e un lucru, Budi are o casă foarte frumoasă și e un familist cum rar întâlnești”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

„Sunt rarti jucători cu o tehnică precum Budescu!”

MM Stoica a continuat și l-a lăudat pe Constantin Budescu, fiind de părere că dacă într-adevăr mijlocașul va accepta oferta primită de la Sepsi, acesta va pleca în vară la un club unde să fie plătit mai bine:

ADVERTISEMENT

„Sunt rari jucători cu o tehnică precum Budescu. Am auzit și de salariu, iar eu cred că sunt șanse mici să se concretizeze”.

„Sau încearcă să tragă tare pentru el și să prindă un transfer în vară. E cea mai tare mutare din acest mercato, dacă se va realiza.

La noi nu știu dacă a jucat 90 de minute, cred că ultimele 90 de minute jucate au fost la Damac”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT