Sport

MM Stoica acuză situația de la Clinceni și Gaz Metan: „Doi patroni și-au bătut joc de două echipe! Dinamo e la baraj!”

MM Stoica a tras o concluzie drastică despre situația de la Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, acuzând patronii celor două echipe și crede că Dinamo va prinde barajul.
17.02.2022 | 22:19
MM Stoica acuza situatia de la Clinceni si Gaz Metan Doi patroni siau batut joc de doua echipe Dinamo e la baraj
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este siderat de faptul că pe parcursul unui sezon, s-au schimbat în totalitate lucrurile la cele două formații, amintind de meciurile directe pe care FCSB le-a avut cu Clinceni și Gaz Metan.

Totodată, Mihai Stoica este sigur că Dinamo va prinde în cele din urmă barajul, datorită problemelor majore de la Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT

MM Stoica acuză situația de la Clinceni și Gaz Metan

MM Stoica a acuzat situația de la Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, punând „tunurile” pe patronii celor două formații, despre care spune că și-au bătut joc de cluburi și de competiție:

„Aștept cu nerăbdare etapa 29 ca să mă uit la Academica Clinceni – Gaz Metan Mediaș. Cineva ar trebui să plătească.

ADVERTISEMENT

Doi patroni și-au bătut joc de două echipe și de competiție. Noi puteam face egal cu Clinceni, CFR putea pierde cu Clinceni, iar alții vin și bat fără emoții”.

„Și eu m-am gândit că au băgat în teren jucători maturi cu noi, iar cu alții au jucat cu tinerii, însă m-am uitat de unde veneau acei jucătorii… păi unul venea din Singapore.

ADVERTISEMENT

Acolo plătești că e turism, nu știu ce fotbal poți să joci în Singapore”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

„Dinamo va merge la baraj!”

MM Stoica a continuat și a spus că în condițiile actualez, Dinamo nu are cum să nu prindă un loc de baraj, profitând de problemele de la Gaz Metan și Academica Clinceni, principalele contracandidate la retrogradare:

ADVERTISEMENT

„Dinamo va merge la baraj! M-am uitat la meciul ăsta, am văzut golul lui Dragoș Nedelcu, o căpățână frumoasă”.

„Eu îi cunosc pe cei de la Clinceni, s-au chinuit, au promovat, au intrat și în play-off…

Mai am o problemă, că noi am jucat cu Clinceni pe la Giurgiu sau prin alte părți, iar alții jucau la Clinceni, cum ar fi și CFR-ul”, a mai spus managerul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT