Sport

MM Stoica continuă cu ironiile la adresa lui Cristi Săpunaru. Ce a scris după ce FCSB a învins Rapid în SuperLiga

Derby-ul FCSB - Rapid, încheiat cu victoria vicecampioanei României, a fost un bun prilej pentru MM Stoica de a lansa o nouă ironie la adresa lui Cristi Săpunaru.
07.11.2022 | 16:08
MM Stoica continua cu ironiile la adresa lui Cristi Sapunaru Ce a scris dupa ce FCSB a invins Rapid in SuperLiga
Derby-ul FCSB - Rapid, încheiat cu victoria vicecampioanei României, a fost un bun prilej pentru MM Stoica de a lansa o nouă ironie la adresa lui Cristi Săpunaru. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” s-au impus cu 3-1 pe Arena Națională, într-un meci dominat mult mai clar decât o arată scorul și în care căpitanul giuleștenilor a avut o prestație modestă.

Cristi Săpunaru, ironizat de MM Stoica

Cristi Săpunaru și MM Stoica au o istorie bogată a ironiilor adresate unul altuia, iar meciul de duminică seară a fost un bun motiv pentru managerul general de la FCSB să continue cu glumele la adresa fotbalistului rapidist.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două luni, după ce fundașul giuleștenilor a fost implicat într-un scandal monstru după o partidă în deplasare cu FC U Craiova, cei doi au avut un schimb de replici acide. Atunci, oficialul FCSB a spus că Săpunaru putea fi oprit doar dacă era tranchilizat.

Fundașul rapidist nu s-a lăsat mai prejos și l-a numit pe Stoica ”valet la palat”, cu trimitere la faptul că managerul general face doar ce spune patronul Gigi Becali, și a adus aminte de episodul când oficialul a bătut un suporter al FCSB la tribuna oficială de pe Ghencea.

ADVERTISEMENT

Acum, la mai bine de 12 ore de la ultimul fluier al arbitrului Sebastian Colțescu, Mihai Stoica a continuat duelul verbal de la distanță cu Săpunaru. ”Mai bine valet la palat / Decât la gol crăcănat (Rapsod popular neidentificat)”, a scris managerul general, pe contul de Facebook.

Săpunaru și Stoica nu sunt la primele contre

Tot după scandalul în care a fost implicat Cristi Săpunaru la finalul întâlnirii cu FC U Craiova, Mihai Stoica a ironizat faptul că jucătorul Rapidului a primit un singur meci de suspendare, iar speța s-a întârziat până înainte ca giuleștenii să joace în Cupa României cu CS Afumați.

ADVERTISEMENT

Un alt episod în care cei doi au fost protagoniști s-a întâmplat în luna mai, la finalul sezonului precedent. Atunci, FC U Craiova s-a impus în Giulești, scor 3-2 în duelul cu Rapid, din penultima etapă a play-out-ului, în care nervii au cedat. Cristi Săpunaru a sărit să-l bată pe Lorenzo Paramatti, marcatorul golului victoriei oltenilor.

Vorbind la acel moment, Mihai Stoica a povestit două episoade în care Săpunaru a fost protagonist negativ la jocurile cu FCSB, dar a menționat, însă, că dincolo de atitudinea războinică, jucătorul Rapidului nu ”finalizează” niciodată incidentele pe care le provoacă.

ADVERTISEMENT

Derby-ul FCSB – Rapid a fost încins pe teren, dar și în tribune. Ultrașii celor două rivale s-au contrat, de la distanță, cu mai multe bannere. Ironiile s-au ținut lanț de ambele părți și au făcut deliciul spectatorilor prezenți la stadion.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.95 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la Oțelul Galați – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT