Sport

Una din marile speranțe ale FCSB-ului, trasă pe linie moartă de MM Stoica: „Îmi pare rău, e problema lui!”

MM Stoica a vorbit despre situația lui Cristi Dumitru, puștiul FCSB-ului împrumutat și în acest sezon la FC Argeș, despre care spune că a scăzut mult față de sezonul trecut.
12.01.2022 | 20:36
Una din marile sperante ale FCSBului trasa pe linie moarta de MM Stoica Imi pare rau e problema lui
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României consideră că scăderea de formă a lui Cristi Dumitru i se datorează în totalitate jucătorului, despre care spune că nu ar fi putut să joace titular la FCSB.

Mihai Stoica a vorbit și despre Alexandru Musi, care s-a accidentat și se va antrena separat pentru următoarele trei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Una din marile speranțe ale FCSB-ului, trasă pe linie moartă de MM Stoica

Cristi Dumitru, una din marile speranțe ale FCSB-ului, a fost tras pe linie moartă de MM Stoica, criticându-l pentru forma slabă din ultima perioadă la FC Argeș: „Sunt discuții despre un împrumut al lui Perianu, vom vedea.

Cristi Dumitru a fost alături de Malele, unul dintre principalii artizani ai salvării de la retrogradare. Am zis că îl lăsăm și sezonul acesta acolo, dar nu mai e la nivelul acela, iar problema e la el”.

ADVERTISEMENT

„E problema lui, e mare de tot. Joacă în Liga 1, echipa a plecat cu gândul la play-off. Când ești pe post cu Ișfan și joacă Ișfan în fața ta, e strict problema ta.

Scuză-mă, e problema ta. La noi, era greu să joace în fața lui Octavian Popescu”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Cristi Dumitru are un gol și o pasă decisivă în 15 meciuri jucate pentru FC Argeș în campionat.

  • 20 de ani are Cristi Dumitru
  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Cristi Dumitru, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

„Musi se va antrena separat trei săptămâni!”

MM Stoica a vorbit și despre situația lui Alexandru Musi, care s-a accidentat la un antrenament și care se va antrena separat pentru următoarele trei săptămâni.

„Musi are o fractură la un deget. A fost călcat, nici nu și-a dat seama, a terminat antrenamentul. O să aibă trei săptămâni de antrenament separat, asta este.

Dar nu o să piardă foarte mult. În niciun caz nu vom da jucători cu minute multe în prima parte a sezonului”, a mai spus MM Stoica.

Alexandru Musi a marcat un gol și a dat o pasă decisivă în șase meciuri din toate competițiile pentru FCSB.

  • 150.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Musi
  • 17 ani are Alexandru Musi

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,95 este cota pentru „1 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT