Sport

MM Stoica, despre noul transfer pregătit de CFR Cluj: „Am o problemă, îl remarcase și Gigi!”

MM Stoica a vorbit despre Cristian Neguț, transferul pregătit de CFR Cluj, despre care spune că a fost remarcat și de către patronul Gigi Becali.
18.01.2022 | 09:08
MM Stoica despre noul transfer pregatit de CFR Cluj Am o problema il remarcase si Gigi
MM Stoica, despre noul transfer pregătit de CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului îl consideră pe Cristi Neguț un fotbalist interesant, deși crede că va fi testat până în vară la CFR Cluj, altfel nu va continua la campioana României.

Cristi Neguț e aproape de un transfer la CFR Cluj, urmând ca echipa lui Dan Petrescu să trimită doi jucători la Chindia Târgoviște în schimbul lui.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, despre noul transfer pregătit de CFR Cluj

MM Stoica a vorbit despre Cristi Neguț, noul transfer pregătit de CFR Cluj, analizând cum ar putea să se integreze la campioana României, în sistemul lui Dan Petrescu:

„Dacă e împrumut, e probă până în vară. Dacă într-adevăr scapă de Butean şi Rusu… Rusu nu are salairu mare, dar scapă de salariul lui Butean.

ADVERTISEMENT

Neguţ cred că îi poate ajuta mai mult, dar e ciudat că tot mai aduc jucători. Tocmai vorbeam, dacă Omrani nu rămâne, zona dreapta e descoperită”.

„Acolo nu joacă nimeni la momentul ăsta, Deac, dar face 36 de ani şi joacă inter acum. Omrani mai e şi variantă de atacant, dar mai au trei atacanţi, toţi de acelaşi profil. Omrani e diferit”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Am o problemă, Gigi îl remarcase!”

MM Stoica a continuat și a mărturisit că Gigi Becali îl remarcase pe Cristian Neguț, comparând situația cu cea a lui Andrei Burcă, fundașul care ajungea în cele din urmă de la Botoșani la CFR Cluj:

„Dacă întrebai pe cineva câţi ani are Neguţ, era tentat să zică că are spre 30, dar e tânăr, e născut în 1995.

ADVERTISEMENT

Neguț și Bălașa sunt tineri, sunt 95, chiar dacă îi vedem de mult timp jucând în campionat și poate că au mai pierdut și din podoaba capilară, dar ei sunt încă tineri”.

„Am o problemă, e un jucător pe care îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă… dar nu, suntem blindați pe poziția lui”, a mai spus Mihai Stoica.

În actualul sezon, Cristi Neguț a jucat un total de 18 meciuri pentru Chindia Târgoviște, în toate competițiile, reușind să marcheze trei goluri.

  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Cristi Neguț, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,70 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: