Sporturi

MM Stoica, critic după Irlanda de Nord U21 – România U21: “Nu am făcut un meci bun. Nu am înţeles de ce s-au făcut schimbările aşa târziu”

19.11.2019 | 21:43
MM Stoica critic dupa Irlanda de Nord U21  Romania U21 Nu am facut un meci bun Nu am inteles de ce sau facut schimbarile asa tarziu
ADVERTISEMENT

MM Stoica a fost invitat la Pro X după meciul Irlanda de Nord – România 0-0 şi a fost critic după evoluţia “tricolorilor” mici în această seară. Fostul şi viitorul director sportiv al lui FCSB a vorbit despre mai multe decizii luate de Mirel Rădoi înaintea şi în timpul partidei.

MM Stoica, critic după Irlanda de Nord U21 – România U21: “Nu am înţeles de ce s-au făcut schimbările aşa târziu”

“Am pierdut două puncte mari împotriva unei echipe care nu joacă fotbal, dar am făcut-o pe un teren ostil. Nu am făcut un joc bun. Este greu fără Băluţă, care a fost la echipa naţională mare, chiar dacă nu joacă la Brighton. Ar fi fost mai folositor la tineret. Am avut un public extraordinar, dar atât s-a putut. Irlanda de Nord s-a apărat, noi aveam nevoie să-i desfacem pe benzi. Vlădoiu a fost la debut, iar Grigore vine din fundaş central. Mihăilă şi-a terminat golurile la meciul cu Finlanda.

ADVERTISEMENT

Nu am înţeles de ce s-au făcut schimbările atât de târziu, Olaru este un jucător care putea să facă diferenţa. În a doua repriză am crezut că vom juca mult mai bine, dar au trecut minutele şi apoi a venit şi gafa impardonabilă a lui Chindriş”, a spus Stoica la Pro X.

România încheie anul pe locul 2 în grupă, dar la 5 puncte în spatele Danemarcei. Naţionala condusă de Contra va evolua chiar în următorul meci cu nordicii, într-o partidă în care victoria este obligatorie.

ADVERTISEMENT