Sport

MM Stoica, critici dure pentru selecționer după România – Bosnia 4-1: „O să se prezinte totul ca și cum e clasamentul invers. Jalnic!” / „Cum l-ai ajutat pe Coman?”

MM Stoica a avut o serie de critici dure la adresa selecționerului după victoria României împotriva Bosniei, scor 4-1, fiind deranjat și că Florinel Coman nu a fost folosit.
27.09.2022 | 00:10
MM Stoica critici dure pentru selectioner dupa Romania  Bosnia 41 O sa se prezinte totul ca si cum e clasamentul invers Jalnic  Cum lai ajutat pe Coman
MM Stoica, critici dure pentru selecționer după România - Bosnia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul vicecampioanei României nu este deloc impresionat de victoria cu Bosnia și consideră că nimeni nu ar trebui să se bucure, ținând cont că „tricolorii” au retrogradat.

MM Stoica, critici dure pentru selecționer după România – Bosnia

MM Stoica a avut o serie de critici dure pentru selecționerul Edi Iordănescu după victoria României cu Bosnia: „Noi am bătut echipa a doua a Bosniei, doar că ei nu mai aveau niciun obiectiv. Cel mai rău e că pe noi ne-a bătut a doua echipa

ADVERTISEMENT

Am jucat împotriva nimănui, băieții ăștia au venit în vacanță, cu gândul la echipele de club. Se știa din minutul 50 că suntem retrogradați.

De ce te bucuri când marchezi și tu retrogradezi? E o catastrofă a fotbalului românesc, am retrogradat cu Finlanda, Bosnia și Muntenegru.

ADVERTISEMENT

Asta e concluzia. Jalnic! Nu vorbesc despre selecționer, vorbesc despre tribuna oficială. Ne mințim cu victoria asta. „O să auzim că suntem pe drumul bun, o să se prezinte totul ca și cum clasamentul e invers. Noi suntem pe 4 din 4, nici măcar podiumul nu l-am prins”.

„Ce a făcut Pușcaș… dubla asta poate să-l păcălească, a arătat ce fel de fotbalist este. Poate da stânga sau dreapta o ține la el și dă două goluri venit pe tavă.

ADVERTISEMENT

Marchezi din doi metri și începi cu gesturi, că ești tu Pușcaș de la echipa națională. Nu ești tu nimic încă, băi, băiatule. Tocmai ai retrogradat în divizia C”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Cum l-ai ajutat pe Coman?”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre convocarea lui Florinel Coman, acuzându-l pe Edi Iordănescu de faptul că l-a convocat, dar nu l-a folosit niciun minut:

ADVERTISEMENT

„Acum o să apară selecționerul și o să ne spună cum l-au rugat toți să rămână și o să rămână după această victorie. M-aș bucura foarte mult cam cum l-a ajutat pe Coman, că l-a chemat pe Coman să-l ajute la națională.

De ce să-l chemi două săptămâni să nu facă nimic, pentru că mai bine stătea cu noi să-și mai intre în formă la antrenamente.

„Cu ce l-a ajutat? A stat două meciuri să se uite. Aici nu e casă de ajutor social. Când spui că vrei să ajuți un jucător, îl și bagi puțin, nu? Pare că nu l-ai chemat să-l ajuți”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT