Sport

MM Stoica, cu ochii pe națională. Ce a postat pe Facebook în timpul meciului cu Danemarca!

17.11.2020 | 23:11
MM Stoica cu ochii pe nationala Ce a postat pe Facebook in timpul meciului cu Danemarca
ADVERTISEMENT

MM Stoica a fost cu ochii pe naționala U21 în remiza obținută cu Danemarca la Ploiești. Managerul general de la FCSB a postat pe Facebook în timpul partidei, lăudând prestația lui Moruțan și Olaru contra danezilor.

România a remizat 1-1 cu Danemarca în meciul disputat la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană, un rezultat suficient pentru a-și asigura calificarea din grupa H.

ADVERTISEMENT

Valentin Costache, jucătorul lui CFR Cluj, a fost omul care a adus calificarea prin golul marcat în minutul 72 după pasa decisivă a lui Olimpiu Moruțan, fotbalistul lui FCSB.

MM Stoica cu ochii pe națională. Ce a postat pe Facebook

“Moruțan, Olaru și restul. Așa se vede la mine. Pe Pro TV”, a postat Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook. La finalul meciului, MM Stoica a mai avut o postare pe rețeaua de socializare: “Exact ce spuneam la pauză. Bară OLARU, assist MORUȚAN (joker pe liber). Felicitări, România!”.

ADVERTISEMENT

România a obținut un egal în partida cu Danemarca, rezultat suficient pentru calificarea la Euro 2021. Calificarea a fost asigurată și de scorurile înregistrate în celelalte meciuri, Scoția a pierdut cu 0-1 în Grecia, în vreme ce Bosnia și Herțegovina a învins Belgia cu 3-2.

În această situație selecționata României a reușit să fie în topul celor cinci echipe care au terminat pe locul 2 și astfel s-a calificat pentru a doua oară consecutiv la un turneu final de Campionat European.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu discurs motivațional înaintea partidei cu Danemarca

“E meciul generației voastre, meciul care face diferența între băieți și bărbați. Talent e, v-o spun din inimă. Trebuie dăruire, inimă, să ascultați ce v-am spus. Toți împreună și o să vedeți că o să câștigați!

 
Un rezultat bun pe duce la EURO, anul viitor vom avea și Olimpiada. Îmi doresc ca toți să ajungeți la echipa națională mare. Trebuie să dați totul. Important e să fii pregătit tactic, apoi vine talentul.

ADVERTISEMENT

Vreau doar să vă bucurați de fotbal, să muriți unul pentru celălalt, pentru că toți avem de câștigat”, le-a transmis Adrian Mutu jucătorilor înaintea partidei decisive cu Danemarca.

ADVERTISEMENT
Tags: