Sport

MM Stoica dă cărțile pe față! Cum sunt intervențiile lui Gigi Becali: „Ne dă frisoane în timpul meciului!”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, nu se ascunde de cuvinte! Cum sunt intervențiile patronului: „Ne dă frisoane în timpul meciului”
22.05.2024 | 07:00
MM Stoica da cartile pe fata Cum sunt interventiile lui Gigi Becali Ne da frisoane in timpul meciului
Gigi Becali se desparte de un vechi component al staff-ului / Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, spune lucrurilor pe nume și prezintă cum intervine patronul FCSB în schimbările din timpul meciurilor.

MM Stoica, despre intervențiile patronului: „Ne dă frisoane în timpul meciului”

Mihai Stoica se află la al treilea mandat la echipa patronată de Gigi Becali în ultimii aproape 22 de ani, excepție făcând perioada 2007-2010 în care conducătorul a fost la Unirea Urziceni.

ADVERTISEMENT

Oficialul are o experiență de 32 de ani, perioadă în care MM a ocupat diverse funcții de conducere, de la președinte de club la director sportiv și manager general. Mihai Stoica a câștigat titlul în acest sezon din poziția de conducător la FCSB.

MM Stoica a fost întrebat la GSP de implicarea patronului la echipă, moment în care conducătorul a răspuns fără să ezite. „Singura chestie care câteodată ne dă frisoane este că în timpul meciului sună și spune `Vreau să-l schimbi p-ăla!`.Nu vorbește cu mine tot timpul. N-a sunat pe bancă niciodată, astea-s bazaconii”, a spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica sustine totodată că patronul echipei FCSB este dispus și să poarte o discuție despre jucătorii care nu au parte de cea mai bună evoluție și ascultă de sfaturile staff-ului.

„Câteodată e deschis și unei discuții, nu neapărat unor negocieri. De regulă sună la pauză. Când un jucător pierde trei mingi la rând e o mare problemă pentru respectivul. Când sună spune: Bă, gata! Le pierde pe toate. Mi-ai zis că nu, dar le pierde pe toate. OK! Atunci trebuie să ne conformăm”, a declarat MM Stoica conform GSP.

ADVERTISEMENT

„E greu să lucrezi cu un om cu temperamentul lui Gigi”

Conducătorul spune că îl cunoaște deja foarte bine pe patronul de la FSCB și că știe deja cand se poate „negocia” cu dânsul: „Am venit la Steaua în 2002, suntem în 2024”.

„Câteodată dialoghează, câteodată zice: `Schimbă-l`. Iar eu știu când se poate dialoga. Îl cunosc prea bine. Am venit la Steaua în 2002, suntem în 2024. Am mai plecat, dar m-am întors. E greu să lucrezi cu un om cu temperamentul lui Gigi, dar prefer asta”, a spus Mihai Stoica, potrivit sursei menționate mai sus.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica este conducător din anul 1992, unde a petrecut zece ani ca președinte la clubul Oțelul Galați. După experiența de la Oțelul, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a decis să facă pasul în capitală, la Steaua (cum se numea echipa la momentul respectiv). După primul mandat la Steaua, Mihai Stoica a decis să facă pasul la Unirea Urziceni, unde a reușit să câștige un titlu și să ajungă în Champions League, după care a revenit la Steaua și ulterior la FCSB (așa cum se numește echipa în prezent).

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici...
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici măcar o echipă puternică
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La...
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de ani, Andrei Obreja a studiat în Anglia şi va conduce o comună din Timiş
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel...
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel Boloș
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în...
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în...
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO