Sport

Dan Petrescu sare la gâtul lui MM Stoica: „Vezi-ți de echipa ta! FRF, LPF nu se sesizează?”

Dan Petrescu sare la gâtul lui MM Stoica, atacându-l după ultimele declarații făcute de managerul general al vicecampioanei României, care lucrează și la o televiziune sportivă.
07.02.2022 | 19:14
Dan Petrescu sare la gatul lui MM Stoica Veziti de echipa ta FRF LPF nu se sesizeaza
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României nu i-a dat numele lui MM Stoica, însă l-a descris pe acesta și îi cere să înceteze și să se preocupe de echipa la care este angajat.

Dan Petrescu cere ca Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal să se autosesizeze și să ia măsuri în ceea ce-l privește pe Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu sare la gâtul lui MM Stoica

Dan Petrescu l-a atacat pe MM Stoica, fiind deranjat de declarațiile făcute de managerul general al FCSB-ului, care este și analist sportiv la o televiziune.

„Am înțeles că e un conducător de la altă echipă care lucrează la o televiziune, numai în România e posibil, și critică antrenorul campioanei. Mi se pare incredibil!

ADVERTISEMENT

Ce declar eu, sunt judecat de un adversar. Eu n-am dat niciodată în adversar, nu zic nimic de ei. Sunt judecat de cineva care lucrează la o echipă și la o televiziune.

Nu înțeleg cum e posibil să lucreze la ambele, Federația, Liga, nu se sesizează? Eu îmi văd de viață, dar sunt atacat zilnic de acest personaj. Este incredibil! Nu vreau să zic despre cine e vorba, eu vreau să mă apăr”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să justifice cineva, Liga, Federația, cum e posibil. Dacă m-aș lua acum de nu știu care antrenor, ar fi normal? Este singura țară din lume unde este permis așa ceva.

Nu există așa ceva în alte țări, n-ai voie. Vezi-ți de echipa ta! Ai și echipă, și televiziune și te iei mereu de antrenorul campioanei? Este incredibil!

ADVERTISEMENT

Și cei de la clubul meu ar trebui să reacționeze cumva. Mi se pare anormal să fiu luat la mână. Dacă nu lucra la o echipă, putea să zică.

Dar un om care lucrează la o echipă rivală nu mi se pare corect să lucreze la o televiziune și să vorbească despre mine. Eu mă apăr și apăr CFR Cluj, atât”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

MM Stoica și Dan Petrescu au colaborat cu succes la Unirea Urziceni

Pe MM Stoica și pe Dan Petrescu îi leagă o perioadă bună pentru fotbalul românesc, când ambii lucrau la Unirea Urziceni, club care ajungea în grupele Champions League, unde reușea să se claseze pe locul 3 într-o grupă cu Rangers, Stuttgart și Sevilla.

Despre acea perioadă, MM Stoica a mai povestit și și-a amintit cu drag despre colaborarea cu „SuperDan”, despre care a spus că este un antrenor bun și că este un fost jucător important pentru fotbalul din România, păstrat cu drag în inimile suporterilor lui Chelsea, club pentru care a evoluat.

Cearta dintre cei doi vine ca urmare a unei declarații recente date de MM Stoica la adresa „Bursucului”, care s-a plâns de program: „Petrescu a spus că ajunge abia în ziua meciului cu UTA. Că pleacă cu maşina, acum întrebarea este ce maşină are? Are una de jucărie și o trage după el?

Sau e una de tuns iarba? Sau perciunii, că văd că are perciuni frumoși. Păi și UTA a jucat tot astăzi, la fel ca ei. Nu înțeleg.

E sâmbătă azi, nu duminică, cum spune el. E ceva incredibil. Bă, chiar să nu ai simțul ridicolului?”, a reacționat managerul general al roș-albaștrilor, la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT