Sport

MM Stoica, deranjat de arbitrajul lui Istvan Kovacs: „Dacă și la VAR se ia decizia asta, scot echipa de pe teren!”

MM Stoica a spus că a fost deranjat de arbitrajul lui Istvan Kovacs din victoria FCSB-ului de la partida cu U Craiova, scor 1-0 și a spus că va scoate echipa de pe teren dacă și la VAR se va lua aceeași decizie.
09.05.2022 | 21:05
MM Stoica deranjat de arbitrajul lui Istvan Kovacs Daca si la VAR se ia decizia asta scot echipa de pe teren
MM Stoica, deranjat de arbitrajul lui Istvan Kovacs. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României l-a lăudat pe arbitru inițial, însă când a revăzut meciul, a fost deranjat, fiind de părere că FCSB trebuia să primească două penalty-uri.

MM Stoica, deranjat de arbitrajul lui Istvan Kovacs

MM Stoica a fost deranjat de arbitrajul lui Istvan Kovacs și este de părere că arbitrul trebuia să dicteze două penalty-uri pentru FCSB la derby-ul cu Craiova:

ADVERTISEMENT

„Ce-a fost aseară, am mai văzut de multe ori la Craiova, eu am prins un meci cu 40.000 de oameni în Oblemenco și 25.000 de oameni în afara lui. Au trecut vreo 22 de ani atunci.

Când ne-am dus cu o oră jumătate înainte de stadion, erau foarte multe femei, foarte mulți copii și mulți oameni… ne arătau un semn universal, dar ne-au dat viață și jucătorii se îmbujoraseră.

ADVERTISEMENT

Știam că vor juca cu cea mai bună echipă. Fiecare spune din staff cu ce echipă crede că va juca adversarul. Eu am dat 10 din 11, am crezut că va juca Găman în locul lui Marius Constantin”.

„Am avut mare încredere în prima repriză, pentru că jucam bine și ne prinseseră frica, dar ocaziile mai mari ei le-au avut mai mari în a doua repriză.

ADVERTISEMENT

Totuși, noi am avut două penalty-uri. Eu chiar l-am felicitat pe Kovacs după meci, doar remarcasem că a lăsat puțin cam liber jocul. Nu știu dacă îmi retrag felicitările, dar sunt două penalty-uri nedate și se uită la ele, nu știu ce să zic acum.

La prima fază e o ținere clasică, se vede rău de tot. Marius o face șmecher, că are multă experiență, dar e penalty clar.

ADVERTISEMENT

Vă dau cuvântul meu de onoare și dacă va fi o fază asemănătoare la VAR și după ce se duce arbitrul la VAR decizia e tot să nu primim penalty, eu scot echipa de pe teren. Mi-am dat cuvântul. Interesul lor nu e să joace mingea și asta se vede pe reluări”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Pe mine mă îngrijorează în perspectiva meciului cu CFR Cluj!”

MM Stoica a continuat și a spus că este îngrijorat de Istvan Kovacs în perspectiva meciului cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului: „Pe mine mă îngrijorează în perspectiva meciului cu CFR, dacă vom trece de Voluntari, asta trebuie să le spunem jucătorilor în fiecare zi, să fie atenți că mai avem un meci până la meciul cu CFR. 

Sunt îngrijorat de Istvan Kovacs, pentru că nu ne-a dat două penalty-uri clare la meciul ăsta. Kovacs vede, nu dă. Vede și Marinescu, nu dă nici el”.

„Măi, oameni buni, Cristea se pregătește să dea cu capul, să sară, Papp intră în el, negăm evidența? Ce mai vreți? Măi, omule, intră în el, cum să rămână pe picioare, vrea să joace mingea.

Pentru CFR n-are ce să se întâmple, pentru Farul a fost un penalty clar cu CFR și Petrescu a scos-o în afara careului. Nu știu dacă a fost grea sau nu faza, zic ce a fost”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,87 este cota pentru „total goluri: 3-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT