Sport

MM Stoica, deranjat înainte de Oțelul – FCSB din Cupa României Betano: „Se fac avantaje deliberate unor echipe”

MM Stoica a vorbit despre ceea ce îl deranjează înaintea partidei din Cupa României Betano dintre Oțelul Galați și FCSB.
08.11.2022 | 21:11
MM Stoica deranjat inainte de Otelul  FCSB din Cupa Romaniei Betano Se fac avantaje deliberate unor echipe
MM Stoica, deranjat înainte de Oțelul - FCSB din Cupa României Betano. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României consideră că s-a făcut un avantaj deliberat mai multor formații, dând exemplu Rapid.

MM Stoica, deranjat înainte de Oțelul – FCSB din Cupa României Betano

MM Stoica a fost deranjat înaintea partidei dintre Oțelul Galați și FCSB din Cupa României Betano: „Se fac avantaje deliberate unor echipe. Dumbrăvița e lângă Timișoara, du-te și joacă undeva pe lângă Timișoara.

ADVERTISEMENT

Nu e vina Rapidului, dar Rapid și-a jucat toate meciurile pe teren propriu, noi ne-am plimbat peste tot și ne vom mai plimba în continuare”.

„Suntem cea mai dezavantajată echipă, înainte de tragerea la sorți era CFR-ul și după noi, acum suntem noi, dar mai sunt și alte echipe dezavantajate.

ADVERTISEMENT

Gândiți-vă la deplasările lungi, la cheltuieli, la deplasările cu autocarul, cum vom face acum, sunt multe lucruri de luat în calcul, despre care lumea nu vorbește”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Cupa e un obiectiv secundar!”

MM Stoica a recunoscut că pentru FCSB, Cupa României Betano reprezintă doar un obiectiv secundar în acest sezon: „Cupa este doar un obiectiv secundar pentru noi!”.

ADVERTISEMENT

În primul meci din Cupa României Betano, FCSB s-a deplasat la Arad, pentru un duel cu UTA, scor 2-2, partidă în care a avut nu mai puțin de trei eliminați.

Jucătorii care au primit cartonașul roșu în acel meci au fost: Octavian Popescu, Rachid Bouhenna și Risto Radunovic. Și UTA a avut un jucător eliminat, pe Andre Chindriș, însă acesta a primit cartonașul roșu din postura de rezervă, pentru comentarii.

ADVERTISEMENT

Următorul meci al FCSB-ului în Cupa României Betano, după meciul cu Oțelul, este o partidă în deplasare cu FC Botoșani. În primul meci al grupei, Oțelul Galați a fost învinsă pe teren propriu de către CS Mioveni, scor 0-1.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.95 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la Oțelul Galați – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT