Sport

MM Stoica, detalii despre venirea lui David Miculescu la FCSB: „Dacă nu era suspendat Cordea, nu știu dacă Gigi mai achita clauza de reziliere”

MM Stoica a oferit mai multe detalii despre venirea lui David Miculescu la FCSB, explicând cât de mult a contat suspendarea lui Andrei Cordea din Conference League.
01.08.2022 | 22:18
MM Stoica detalii despre venirea lui David Miculescu la FCSB Daca nu era suspendat Cordea nu stiu daca Gigi mai achita clauza de reziliere
MM Stoica, detalii despre venirea lui David Miculescu la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate venirea lui David Miculescu de la UTA la FCSB, precum și toate informațiile despre plecarea lui Darius Olaru de la echipă.

MM Stoica, detalii despre venirea lui David Miculescu la FCSB

MM Stoica a oferit noi detalii despre cum s-a produs venirea lui David Miculescu la FCSB, explicând că Gigi Becali a fost mult mai decis în momentul în care Andrei Cordea a fost suspendat în Conference League, după cartonașul roșu primit în finalul meciului cu Saburtalo, scor 4-2.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă va veni Miculescu titular la noi, ce e drept e că miercuri el va juca pentru că e Cordea suspendat. Cordea a făcut cel mai bun meci de când e la noi împotriva lui FC U Craiova. A făcut ce a vrut cu Huyghebaert.

După cum a evoluat, dacă nu ar fi fost suspendat, nu știu dacă Gigi mai achita clauza de reziliere a lui Miculescu. Pentru că așa a fost să fie, să fie suspendat în Europa, iar noi aveam nevoie de cineva acolo, rămăsesem în Musi, care e un copil”.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a vorbit și despre play-off-ul Conference League

MM Stoica a vorbit și despre echipele pe care FCSB le-ar putea întâlni în play-off-ul Conference League, dacă va trece de Dunajska Streda:

„E frumos pe Coasta de Azur, e scump, mai bine să nu mergem la Nice, că nu sunt locuri la hoteluri. Decât să stea staff-ul la hotel și jucătorii în altă parte, mai bine nu. Mi-aș dori mai degrabă în Norvegia.

ADVERTISEMENT

Stai să vedem, dacă trecem de Dunajska Streda și picăm cu Sligho Rovers sau Viking, rămânem norocoși”.

„Dunajska Streda are jucători tineri în atac mai valoroși. E o echipă căreia îi putem pune probleme și mă bucur că jucăm primul meci în deplasare.

ADVERTISEMENT

Dacă vom avea jucători noi, putem să-i surprindem. Mă aștept la o adversitate a publicului după glumele pe care le-a făcut Gigi. Când se traduc declarațiile lui Gigi acolo sunt sigur că nu se pun emojiuri”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

Mihai Stoica îl contrează pe Gigi Becali în privința mijlocașului dorit

După transferurile lui Bogdan Rusu și David Miculescu, Gigi Becali a declarat că mai vrea încă un mijlocaș la echipă, însă Mihai Stoica nu este de acord cu acesta: „Eu nu mai vreau niciun mijlocaș!”.

„Mai e un jucător care îmi place, mijlocaș, dar să vedem. Pe Ișfan îl ia Craiova, i-l las Craiovei. Noi avem atacanți, la revedere.

E un mijlocaș care îmi place, dar nu spun că intervine Emil Dică de la CFR. Olaru pleacă dacă îmi dă cineva banii, oricine pleacă așa”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă.

„Un jucător care a venit la altă vârstă. Pintilii… Erau şanse să se piardă în anonimat. Era pe la naţională, trecuse pe la Pandurii, dar avea 28 de ani. Mai scădem doi ani, mergem la 26. Internaţional Curtea de Argeş, Jiul, nu era nicăieri.

Situaţia e schimbată la Rusu, el are 32 de ani. Pintilii, când a venit la Steaua (n.r. – FCSB), nu se aştepta nimeni să devină liderul Stelei (n.r. – FCSB-ului) şi al naţionalei, pentru că nu-l ajuta CV-ul. Poate nimeni nu-l creditează cu şanse pe Rusu, dar eu da. 

Nu avem timp să devoltăm jucători acum, nu avem timp. Trebuie să trecem de DAC. Bogdan Rusu e atacant la momentul ăsta. Se luptă cu Ianis Stoica pentru titularizare. Şi Miculescu, conform declaraţiei lui de astăzi, ar putea fi o variantă acolo”, a mai spus MM Stoica despre Bogdan Rusu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru „2 solist” la DAC Dunajska Streda – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT