Fotbal international

MM Stoica, dezamăgit de o vedetă la Campionatul Mondial: „Nu mai e acel jucător pe care-l știam!” Ce-l nemulțumește pe Basarab Panduru

MM Stoica este uimit de talia jucătorilor olandezi de la Campionatul Mondial din Qatar, vorbind și despre scăderea de formă a lui Virgil Van Dijk.
22.11.2022 | 09:09
MM Stoica dezamagit de o vedeta la Campionatul Mondial Nu mai e acel jucator pe carel stiam Cel nemultumeste pe Basarab Panduru
MM Stoica l-a pus la zid pe Herve Renard după Polonia - Arabia Saudită 2-0. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a vorbit și despre șansele ca o echipă din Africa să ajungă într-o fază superioară la un Campionat Mondial.

MM Stoica, uimit de Olanda la Campionatul Mondial

MM Stoica a fost uimit de talia olandezilor la Campionatul Mondial, spunând că aceștia reprezintă și cel mai înalt popor din lume: „Se ducea înspre un 0-0, dar așa e cu echipele mari, îți pot marca oricând, fără să se obosească prea mult.

ADVERTISEMENT

Parcă nici Van Dijk nu mai e acel Van Dijk înainte să fie nenorocit de Pickford în derby-ul prieteniei cu Everton.

Olandezii sunt cei mai mari oameni din lume. Mergeam mereu la tragerile la sorți și mă minunam cât de înalți erau, chiar mă întrebat dacă toți sunt așa. Recent am citit că ei sunt cel mai înalt popor din lume.

ADVERTISEMENT

Senegal era o atracție pentru că era Sadio Mane. Dacă nu era Sadio Mane, era Mendy vedeta, dar iată că a gafat. Nu e nici Senegalul ceva de speriat.

Ca să faci o echipă din jucători africani, care să ajungă la nivelul Angliei sau al Franței, trebuie să faci o selecționată a întregului continent, altfel nu ai cum.

ADVERTISEMENT

Mă uitam și la atacanții Senegalului, nu îi știe nimeni, nici cei de la echipele la care joacă”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

Basarab Panduru, enervat de felul în care se execută penalty-urile

Basarab Panduru a comentat felul în care Enner Valencia a executat penalty-ul împotriva Qatarului, explicând că nu așa trebuie să fie executată o lovitură de la 11 metri:

ADVERTISEMENT

„Frenkie de Jong trebuia să marcheze acolo. Cu Ecuador o să aibă probleme, ei puteam să facă și egal cu Olanda și cu Ecuador și să bată în ultima etapă pe Qatar și stăteau la final și așteptau.

Se vede că e o pierdere mare de tot Sadio Mane. Ei au niște nume, nu e o echipă rea, dacă făceau egal nu mai spunea nimeni ceva despre ei. Dar uite, Gakpo e în formă în campionat, dă gol, Ener Valencia e în formă, dă gol. Apropo de penalty-ul lui Valencia”.

„Nu sunt de acord cu penalty-ul de tipul ăla. Penalty-ul în ziua de astăzi trebuie să fie tare, interior și dai în lateral, nu are ce să facă nimeni. Nu sunt penalty-uri astea bătute de Jorginho sau de Neymar”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT