Fotbal intern

MM Stoica, dispută cu jurnalistul Costi Mocanu. Scenariu incredibil: a semnat Raul Rusescu cu CFR Cluj?

12.05.2021 | 13:07
MM Stoica disputa cu jurnalistul Costi Mocanu Scenariu incredibil a semnat Raul Rusescu cu CFR Cluj
Costi Mocanu l-a lăudat pe Raul Rusescu pentru prestaţia cu FCSB. MM Stoica i-a dat replica: „Mă aşteptam să joace şi cu CFR”
ADVERTISEMENT

MM Stoica vine cu un scenariu incredibil pentru acest final de sezon. L-a aflat „pe auzite” şi l-a lansat pe Facebook, într-o discuţie în contradictoriu cu jurnalistul Costi Mocanu. „Sunt zvonuri că CFR i-a promis contract din vară lui Rusescu”, este acuza lansată de oficialul FCSB.

După ce Gigi Becali a decis să nu îl mai consulte în ceea ce priveşte transferurile, Mihai Stoica a rămas şef pe Facebook. Şi nu a avut nevoie de prea multe dovezi pentru a pune la îndoială caracterul lui Raul Rusescu, fost jucător la FCSB. I-au ajuns nişte zvonuri care i-au trecut pe la urechi.

ADVERTISEMENT

Tocmai din acest motiv a ţinut să intervină la o postare în care Costi Mocanu, fost comentator ProTV, îl lăuda pe atacantul care joacă în prezent la Academica Clinceni. Pentru prestaţia bună de la Giurgiu, încununată cu un gol în poarta lui Andrei Vlad. Gigi Becali i-a criticat pe Rusescu şi Adi Popa pentru că au luptat să o învingă pe FCSB. L-a lăudat în schimb pe Cristi Tănase, despre care a dat de înţeles că nu şi-ar fi dorit să marcheze în poarta fostei echipe.

Costi Mocanu l-a lăudat pe Raul Rusescu pentru prestaţia cu FCSB. MM Stoica i-a dat replica: „Mă aşteptam să joace şi cu CFR”

„FCSB se aştepta ca Raul Rusescu să se dea la o parte în meciul cu ei. Pentru că trecut. Tot trecut, mai apropiat, e ăla în care Raul a fost numit «ciorbă reîncălzită» de Becali şi lefegii de-ai lui. Felicitări, Raul Rusescu, pentru că ai fost corect. Caviar, ca om, ca să folosesc o expresie a altui angajat al lui Becali”, este postarea lui Costi Mocanu care i-a provocat reacţie lui Stoica.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a dat de înţeles că Raul Rusescu nu şi-a apărat corect şansele în partidele pe care fostul internaţional le-a disputat contra celor de la CFR Cluj.

„N-ai prins-o pe asta, moșule. Eu mă așteptam să joace şi cu CFR, nu să se dea la o parte cu noi”, a fost replica lui MM Stoica pentru Costi Mocanu. Rusescu a fost pe teren în ambele meciuri dintre Academica Clinceni şi CFR Cluj în acest play-off. Dar se pare că prestaţiile lui nu l-au mulţumit deloc pe oficialul FCSB.

ADVERTISEMENT

FCSB se astepta ca Raul Rusescu sa se dea la o parte in meciul cu ei. Pentru ca trecut. Tot trecut, mai apropiat, e ala…

Publicată de Costi Mocanu pe Marţi, 11 mai 2021

Costi Mocanu, despre Mihai Stoica: “Te-ai luat de adversari, de arbitri, ai avut meciurile tale cu fanii. Dar ţi-ai apărat echipa”

Costi Mocanu şi-a amintit că Mihai Stoica este recunoscut pentru conflictele cu arbitrii, cu adversarii sau chiar cu fanii. Dar şi că oficialul FCSB nu a criticat niciodată jucătorii din propria echipă. Chiar dacă se pare că e valabil doar până când aceştia devin foşti jucători. Pentru că apoi pot fi acuzaţi de non-combat. Aşa, pe auzite, cum se întâmplă în cazul Rusescu.

MM, tu i-ai zis caviar, alţii l-au jignit cu ciorba. Asta l-a motivat, poate, suplimentar în meciul cu voi. Sunt sigur că nu s-a dat la o parte cu Clujul, poate a jucat mai prost. Dar Clujul nu l-a dat afară, Steaua (n.r. – se referă la FCSB, nu la Steaua) a făcut-o. Cu strigături, chiar. E obiceiul casei la voi, nu ai ce să-i faci, nu e vina ta comportamentul ăsta.

ADVERTISEMENT

Te-ai luat de adversari, te-ai luat de arbitri, ai protestat la conducători şi ai avut meciurile tale cu fanii. Dar nu ştiu să te fi văzut vreodată jignind un jucător sau un antrenor al echipei tale. Ţi-ai apărat echipa”, i-a transmis Mocanu lui Stoica.

Mihai Stoica anunţă, pe surse, transferul lui Raul Rusescu la CFR Cluj: „Sunt zvonuri că i-au promis contract”

Rusescu nu mai este la FCSB, aşa că Mihai Stoica a continuat atacurile la adresa atacantului de 32 de ani. „Nu a avut bani să meargă la clinica lui Bourceanu” şi i-a fost promis un contract la CFR Cluj din vară. Aşa zice zvonistica din jurul lui MM, de asta a îndrăznit Rusescu să nu dea gol şi cu ardelenii.

„Steaua (n.r. – se referă la FCSB, nu la Steaua) l-a readus de două ori, când cariera lui intrase în impas. L-a reparat acum câteva luni, probabil n-avea bani să meargă la clinica lui Bourceanu. Sunt zvonuri că CFR i-a promis contract din vară. E de urmărit. Semnat: lefegiul”, a mai postat MM.

FCSB şi Academica Clinceni au terminat la egalitate, scor 2-2, partida din etapa a şaptea din play-off. Olaru şi Tănase, din penalty, au marcat pentru gazde, Cordea şi Rusescu au înscris pentru oaspeţi. CFR Cluj a rămas pe primul loc, cu un punct peste FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,65 este cota pentru “1X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT