Fotbal intern

MM Stoica e acum ”Michael” Stoica! Giovanni Becali, dezvăluiri savuroase

06.03.2021 | 12:37
MM Stoica e acum Michael Stoica Giovanni Becali dezvaluiri savuroase
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a făcut dezvăluiri savuroase din timpul negocierilor cu Parma pentru transferul lui Dennis Man. Vărul lui Gigi Becali a povestit și cum este apelat, mai nou, managerul general al clubului FCSB.

Giovanni Becali a spus că finanțatorul american al clubului Parma, Kyle Krause, s-a implica personal în transferul lui Dennis Man, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, și a cerut să-i fie facilitată o convorbire cu patronul FCSB, Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Pentru că finanțatorul Parmei nu vorbește foarte bine limba italiană, Giovanni l-a prezentat pe MM Stoica drept ”Michael”.

”Michael”, noua poreclă a lui Mihai Stoica

Impresarul a povestit că negocierile pentru transferul lui Dennis Man la Parma erau în toi, când Kyle Krause a cerut să vorbească personal cu Gigi Becali, pentru a se convinge că toate detaliile afacerii sunt ceea ce cerea patronul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Era vreo 12 noaptea când Kyle Krause (n.r. – patronul Parmei), americanul, mă sună. Mi-a spus că vrea să vorbească direct cu Gigi Becali.

Atunci, i-am spus că vărul meu știe puțin engleza, dar nu se pricepe la termeni tehnici, dar că este în compania lui Michael, adică MM Stoica. Da, de acum, el e Michael. Și a rămas și va rămâne Michael”, a povestit agentul de jucători, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

”Traseul” negocierilor pentru Dennis Man

Giovanni Becali a mai povestit cum a ajuns patronul italienilor să se implice personal în transferul internaționalului român. Becali a explicat pentru sursa menționată și traseul discuțiilor.

”Cei de la Parma m-au contactat pe mine, mai întâi directorul sportiv, apoi vicepreședintele și când nu s-a ajuns la un acord, privind suma de transfer și bonusurile m-a contactat președintele Krause”, a spus Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

Prin transferul la Parma, Dennis Man a devenit cel mai scump jucător român transferat vreodată din Liga 1.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,34 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT