Sport

MM Stoica l-a acuzat pe selecționer că a negociat cu Pintilii și Neubert, fără acordul clubului. Replica promptă a lui Edi Iordănescu: ”Continuăm să distrugem și puținul rămas”

MM Stoica nu îl iartă pe Edi Iordănescu, după ce a încercat să îi ia pe Mihai Pintilii și pe Thomas Neubert de la FCSB la naționala României. Selecționerul i-a răspuns oficialului roș-albastru.
18.02.2022 | 13:30
MM Stoica la acuzat pe selectioner ca a negociat cu Pintilii si Neubert fara acordul clubului Replica prompta a lui Edi Iordanescu Continuam sa distrugem si putinul ramas
ADVERTISEMENT
18-02-2022
11:32

Edi Iordănescu, replică tăioasă pentru MM Stoica după ce acesta l-a acuzat că a vrut să-l ia la națională pe Thomas Neubert

Edi Iordănescu nu i-a rămas dator lui MM Stoica, după ce oficialul FCSB-ului a insinuat că selecționerul ar fi negociat cu preparatorul fizic al roș-albaștrilor, pentru a-l aduce în staff-ul echipei naționale.

Edi Iordănescu recunoaște că a avut o discuție cu Thomas Neubert, fără legătură cu echipa națională, însă:

”Din păcate, continuăm pe același drum, al scandalului și al provocărilor. Eu sunt construit altfel și nu o să mă schimbe nimeni și nimic. Asta să fie limpede pt toată lumea.

NU i-am făcut o ofertă de colaborare lui Tomi Neubert, în concluzie nu aveam de ce să abordez clubul. Este un om sub contract, oricum nu puteam să-l ’răpesc’, deci tot la o discuție cu clubul trebuia să ajung. Sunt lucruri elementare”.

„DA, a fost Tomi pe lista mea scurtă și am recunoscut public, chiar dacă nu eram obligat să discut subiectul. Am întocmit o listă scurtă cu 3 nume, iar Tomi nu avea cum să lipsească, pt că este printre cei mai buni, așa cum îl consider și pe Cristi Dragotă (cu care am ajuns la un acord de colaborare) și pt că am lucrat împreună în două rânduri și am făcut-o foarte bine.

În final, nu a fost o ofertă, deci nu mai era cazul să abordez clubul. Cred că un nume pe o listă personală nu mă obligă la o acțiune. Motivele pt care nu s-a ajuns la o ofertă le știu eu, le știe Tomi din singura discuție pe care am avut-o cu el pe acest subiect și cred că e suficient.

Discuția a fost o formă de respect și apreciere a mea pt el. De aici până la toate speculațiile apărute și toate scenariile întoarse pe toate fețele, e cale lungă. E trist că în loc să construim, continuăm să distrugem și puținul rămas”, a scris Edi Iordănescu pe contul său de Facebook.

 

Managerul general al vicecampioanei României a povestit cu lux de amănunte cum s-au derulat evenimentele și cum a încercat selecționerul să îi aducă pe Neubert și Pintilii la națională.

Totodată, Mihai Stoica a recunoscut că a colaborat bine cu Edi Iordănescu la FCSB, însă a fost deranjat după ultimele acțiuni ale acestuia.

ADVERTISEMENT

MM Stoica nu-l iartă pe Edi Iordănescu după ce a încercat să-i aducă pe Neubert și Pintilii

MM Stoica a povestit cum Edi Iordănescu a încercat să-l ademenească pe Mihai Pintilii cu un post de antrenor secund la naționala României, dar și cum a aflat că a discutat și cu Thomas Neubert:

„Edi nu a lămurit nimic! Lămuresc eu, nu a vrut să meargă Neubert, nu a vrut să meargă Pinti la națională, ce atâta… suntem copii? Eu nu eram copil nici la Revoluție.

ADVERTISEMENT

Pintilii putea să vină să-mi spună că pleacă, nu îmi convenea, dar nu aveam ce face. Nu eu am deschis subiectul Neubert, dacă Edi nu deschidea subiectul, eu nu aș fi știut.

Eu l-am văzut agitat pe Neubert, dar credeam că e de la COVID, probabil se afla în discuții cu Edi chiar atunci.

ADVERTISEMENT

Ce m-a deranjat de fapt e că a spus că CFR a avut deschidere totală, ceea ce înseamnă că noi nu am avut deschidere, dar pe noi nu ne-a contactat nimeni”.

„După ce s-a discutat în platou, primesc un mesaj de la Edi să vorbesc cu el. Aștept o zi, două, trei… nu m-a contactat nimeni. I-a dat după un mesaj lui Gigi ’Patroane, mi-l lași pe Pintilii la națională?’. Iar Gigi i-a spus că nu.

ADVERTISEMENT

Și atunci a zis ’Ok, că și-așa nu avea licență’. Dar eu anunțasem cu o zi înainte că nu pleacă Pintilii. Mă deranjează mult!”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

„Dacă mă respecta, vorbea întâi cu mine de Pintilii!”

MM Stoica a recunoscut că a avut o colaborare bună la FCSB cu Edi Iordănescu, însă faptul că selecționerul nu l-a contactat pentru a discuta despre venirea lui Mihai Pintilii pe postul de antrenor secund al naționalei, l-a deranjat pe managerul „roș-albaștrilor”:

„Am colaborat excepțional cu Edi, m-a șocat doar ultima zi cu el, că seara am vorbit ceva și dimineața am primit acea notificare.

Dar chestia asta m-a dernajat, am considerat că dacă mă respecta, vorbea întâi cu mine de Pintilii”.

„Dacă nu îl interesează pe Edi de persoana mea, asta e, nu e nici primul, nici ultimul, dar noi am colaborat bine, m-a impresionat din multe puncte de vedere și am mai spus asta”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru CS Mioveni – FCSB: 3,85 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT