Sport

MM Stoica a vorbit despre plecarea lui Florin Tănase: „Doar așa se va transfera!”. Cine se pregătește să îi ia locul

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a vorbit despre o plecare a lui Florin Tănase și a explicat în ce condiții poate să fie transferat căpitanul echipei.
01.12.2021 | 22:13
MM Stoica a vorbit despre plecarea lui Florin Tanase Doar asa se va transfera Cine se pregateste sa ii ia locul
ADVERTISEMENT

MM Stoica a precizat că Florin Tănase are o clauză de reziliere stabilită și orice echipă ar dori să îl transfere, va fi nevoită să achite minim suma clauzei de reziliere.

Totodată, Mihai Stoica l-a lăudat și pe Dan Petrescu și a vorbit și despre motivul pentru care Filipe Teixeira nu a mai rămas un an la FCSB, deși portughezul își dorea acest lucru.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a vorbit despre plecarea lui Florin Tănase

Mihai Stoica a vorbit despre o plecare a lui Florin Tănase de la FCSB, explicând care este singura variantă în care căpitanul echipei poate fi transferat: „Nu acceptăm nimic sub clauza de reziliere a lui Tănase!”

„Nu putem face calcule. Îl avem pe Tănase căpitan sau 3 milioane de euro. Dacă dă cineva 2.9 milioane de euro, nu discutăm. Dacă achită clauza, discutăm. Clar, 3 milioane de euro!”, a precizat MM Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a adus aminte de Filipe Teixeira și a povestit că fotbalistul portughez ar fi vrut să mai rămână încă un sezon la FCSB, însă patronul Gigi Becali s-a opus:

„Și acum dacă vrea poate să joace în Liga 1 și nu 20 de minute. El e ceva special.Eu propusesem să mai stea un an și el ar mai fi vrut, dar nu a mai vrut Gigi.

ADVERTISEMENT

Mie îmi plăcea mult de tot, mi-ar fi plăcut să mai rămână măcar în club, era al nostru, parcă ar fi jucat toată viața la noi.

Ne obișnuisem cu el, cu puștii lui, unul dorea să ajungă IT-ist, celălalt portar. Nu poți să îl condamni și pe Gigi, că avea aproape 40 de ani”.

ADVERTISEMENT
  • 5.000.000 de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, conform transfermarkt.com

Cristi Dumitru așteptat înapoi la FCSB

MM Stoica a vorbit despre situația lui Cristi Dumitru, fotbalist împrumutat de FCSB la FC Argeș, pe care îl laudă pentru calitățile sale, dar despre care a spus că trece printr-o perioadă dificilă:

„E culpabil ca un jucător tânăr să înjure un arbitru. Prea sensibili sunt arbitrii. Va plăti, nu are voie să înjure, că e un copil. Dar când un arbitru comite o eroare, cine plăteşte, când îşi bate joc? Nu e ok. Cred că dacă era alt fotbalist şi înjura, cred că se făcea arbitrul că nu aude. E clar că a greşit, dar prea sensibili sunt arbitrii. 

Eu ţin legătura cu Cristi Dumitru şi are probleme foarte mari. A avut ambii părinţi bolnavi cu Covid, în stare gravă. Ar trebui şi arbitrii să ţină cont de frustrări”.

„A fost unul dintre cei mai influenţi în salvarea lui FC Argeş în sezonul trecut. A pierdut echipa, are motive să fie nervos. Să ţină cont arbitrii că există momente când nu-ţi poţi controla reacţiile”, a mai spus managerul general al FCSB-ului.

Cristi Dumitru a făcut parte din lotul echipei la începutul sezonului, dar a fost ulterior împrumutat la FC Argeș, iar în vară se va întoarce înapoi la FCSB.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Dan Petrescu

Mihai Stoica l-a lăudat pe Dan Petrescu, alături de care a colaborat la Unirea Urziceni și spune despre tehnician că este un adevărat geniu.

„Sunt un mare admirator al jucătorului Dan Petrescu, iar ca antrenor este un geniu. La antrenori e mai complicat. Și Mourinho a avut rezultate și era mare, dar acum de când nu mai are rezultate, nu mai este văzut atât de bine.

Dan Petrescu în schimb face rezultate în continuare, este mare și nu folosesc cuvinte de laudă doar așa”, a mai spus Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 1,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT