Sport

MM Stoica ia peste picior galeria lui CFR Cluj: „Ei strigă demisia, dar sunt puțini și nu se aud!”

MM Stoica a ironizat fanii CFR-ului, despre care a spus că nu sunt mulți la număr și faptul că îi cer demisia lui Dan Petrescu nu contează atât de mult.
20.09.2022 | 21:38
MM Stoica ia peste picior galeria lui CFR Cluj Ei striga demisia dar sunt putini si nu se aud
MM Stoica ia peste picior galeria lui CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a vorbit despre situația lui Dan Petrescu la CFR Cluj, despre care FANATIK v-a oferit toate detaliile în exclusivitate.

MM Stoica ia peste picior galeria lui CFR Cluj

MM Stoica a luat peste picior galeria lui CFR Cluj, despre care a spus că nu trebuie luați în calcul dacă îi cer demisia lui Dan Petrescu: Să nu dăm dimensiuni demisiei cerute de fanii CFR-ului lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Dacă se întâmpla la U Cluj, da. Dacă se întâmpla la noi, la Rapid, la Craiova era ceva. Una e să-ți strige 5.000 de ultrași demisia, alta e să-ți strige niște tineri și niște tinere, că i-am văzut… să mă ierte

„Ei strigă, dar sunt puțini și nu se aud. Acolo decide Neluțu, nu fanii. Ce spune Neluțu, aia se va întâmpla.

ADVERTISEMENT

Eu cred că nu pleacă niciodată fără clauză. E pe primul loc dacă ia în calcul două victorii, sper să nu fie vorba despre așa ceva, că au meci cu noi.

Chestia asta mă deranjează enorm, nu neapărat la Petrescu. Când aud asta că numai în România se întâmplă nu știu ce… păi, pleacă, omule, în altă țară dacă doar în România se întâmplă lucuri”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Fac pariu că nu pleacă Petrescu!”

MM Stoica a continuat și este de părere că Dan Petrescu nu va pleca de la CFR Cluj și că se va împăca în cele din urmă cu patronul Neluțu Varga.

„Ar însemna ca Neluțu să plătească 400.000 de euro acum și după să aducă un antrenor cu cotă, care nici el nu va veni pe o sumă mică de bani.

ADVERTISEMENT

Fac pariu că nu pleacă Petrescu și că nici Neluțu nu vrea să-l dea afară. S-au încins spiritele, dar e bine că a venit această răceală a lui Petrescu, se mai calmează apele”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT
Tags: