Sport

MM Stoica iese la atac după eșecurile FCSB-ului: „Au fost greșeli odioase de arbitraj!”. Nici Sorin Cârțu n-a scăpat de critici

MM Stoica a ieșit la atac după eșecurile suferite de FCSB în campionat și în grupele Conference League vorbind despre arbitraje.
19.09.2022 | 20:15
MM Stoica iese la atac dupa esecurile FCSBului Au fost greseli odioase de arbitraj Nici Sorin Cartu na scapat de critici
MM Stoica iese la atac după eșecurile FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că arbitrajele au fost odioase și împotriva echipei sale, dându-i și o replică lui Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova.

MM Stoica iese la atac după eșecurile FCSB-ului

MM Stoica a ieșit la atac după eșecurile suferite de FCSB și acuză arbitrajele pe care vicecampioana României le-a avut atât în campionat cât și în Conference League.

ADVERTISEMENT

„Au fost greșeli odioase de arbitraj împotriva noastră. La Londra a fost un penalty care a fost înfierat și de britanici.

La meciul cu Anderlecht, nu am văzut un penalty refuzat în halul acesta, Dawa a fost placat. La meciul cu Voluntari trebuia penalty și eliminare pentru adversari”.

ADVERTISEMENT

„Aseară, cu Craiova a fost la fel. Văd că VAR-ul a fost foarte activ, doar că în minutul 47 nu a mai fost activ, la fel și la eliminarea lui Mitrea. Poate n-a fost atent Chivulete”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

Replica lui MM Stoica pentru Sorin Cârțu

La finalul meciului, Sorin Cârțu a spus că FCSB nu trebuia să primească penalty, acuzându-l pe Radu Petrescu . Acum, MM Stoica i-a dat replica președintelui oltenilor, despre care a spus că nu știe regulamentul sau să interpreteze fazele.

ADVERTISEMENT

„Cine a făcut discuții și a spus că nu e penalty ori nu știe regulamentul, ori nu știe să interpreteze fazele. E o imprudență comisă de Bancu și e penalty 100%, nu 99%.

Bancu se deplasează spre Compagno sau nu? E penalty indubitabil”, a mai spus MM Stoica.

„A dribla – dau minge în față o pierd de sub control, dau cu capul în gură, mă dau pe spate și primesc penalty. Efectiv, hilar tot ce s-a întâmplat în acel minut, care a întors, cât de cât, desfășurarea partidei”, declara Sorin Cârțu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „1 solist” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT