Sport

MM Stoica iese la atac! Mesaj dur pentru fanii din Peluza Nord: „Nişte rapsozi rataţi”

Nici vorbă de împăcare între MM Stoica și suporterii de la Peluza Nord. Managerul general al FCSB-ului reaprinde războiul cu un mesaj publicat pe rețelele de socializare.
27.06.2021 | 22:35
MM Stoica iese la atac Mesaj dur pentru fanii din Peluza Nord Niste rapsozi ratati
ADVERTISEMENT

În plină pauză competițională, când toată lumea credea că disputa s-a stins, Mihai Stoica se lansează într-o nouă tiradă la adresa fanilor din Peluza Nord și explică din nou motivul pentru care a decis să rupă legătura cu ei.

„Faptul că am fost genul vocal mi-a cauzat. Am reuşit să stârnesc prin taberele adverse o antipatie nemaiîntâlnită, motiv pentru care nişte rapsozi rataţi au compus o strofă cu ceva idei bolnăvicioase la adresa unui membru al familiei mele”, susține managerul general al FCSB-ului, dând, însă, asigurări că nu împiedică „pe nimeni din club să aibă legături cu suporterii”.

ADVERTISEMENT

Disensiunile au apărut în momentul în care Gheorghe Mustață, liderul ultrașilor rămași alături de echipa lui Gigi Becali, i-a cerut oficialului să demisioneze și a lăsat de înțeles că aceștia vor provoca incidente grave de îndată ce se vor întoarce pe stadion.

MM Stoica reaprinde războiul cu suporterii de la Peluza Nord

Probabil că nu se ştie motivul pentru care nu există dialog între cei care încearcă să refacă Peluza Nord şi mine. Propun un scurt remember. Faptul că am fost genul vocal mi-a cauzat.

ADVERTISEMENT

Am reuşit să stârnesc prin taberele adverse o antipatie nemaiîntâlnită, motiv pentru care nişte rapsozi rataţi au compus o strofă cu ceva idei bolnăvicioase la adresa unui membru al familiei mele. Premieră pe ţară, am zis, îi cam doare pe băieţi şi înjură şi ei cât le permit lexicul şi IQ-ul.

Logic, pe undeva. Doar că, în momentul în care unul de se erija în lider prin peluza noastră a dat tonul şi 15-20 copii au fredonat abjecţiile alea, am rămas foarte surprins. I-am explicat lui Mustaţă anul trecut că nu pot avea dialog cu o persoană care şi-a permis să mă jignească la modul ăsta şi am pus punct.

ADVERTISEMENT

În schimb, n-am împiedicat pe nimeni din club să aibă legături cu suporterii, ci dimpotrivă. Eu l-am rugat pe Dinu Todoran să se întâlnească cu ei pentru că vreau o relaţie corectă, bazată pe respect reciproc între echipă şi cei care o susţin.

Și tot eu l-am delegat pe Adrian Ianuli să ţină legătura cu Mustaţă, chiar dacă acestuia din urmă a început să-i placă să-mi ceară demisia prin ziare şi reviste”, a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață se apără: „Dacă am amenințat vreun jucător, plec. Dacă nu, să fie invers!”

Chestionat pe marginea subiectului, Gheorghe Mustață a dat asigurări că suporterii au o relație cât se poate de normală cu jucătorii FCSB-ului și chiar s-a arătat dispus să renunțe la rolul de lider al Peluzei Nord în cazul în care afirmațiile managerului general se vor dovedi adevărate.

N-am fost noi certați cu Mihai Stoica, el a încercat să mute un subiect care nu era în avantajul său…referitor la performanța clubului, care e zero în ultimii ani. A încercat să mute bobul la mine, că vezi Doamne am amenințat jucătorii.

Am făcut o propunere. Dacă un singur jucător de la Steaua (n.r. FCSB) vine și spune că Mustață Gheorghe m-a amenințat, eu din momentul ăla nu mai am ce căuta pe stadion, nu mai ce căuta la niciun meci și-mi văd de treaba mea.

Dacă nu, să fie invers! Am o relație foarte bună cu jucătorii, comunicăm des…Pe un grup de suporteri apăruse că…să vopsim gardurile bazei de antrenament, să spargem mașinile jucătorilor. Eu m-am opus!”, a declarat Mustață pentru Prosport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 3,45 este cota pentru „2X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT