Sport

MM Stoica îi cere demisia lui Burleanu și lui Edi Iordănescu: „Asta înseamnă incompetență! Ți-e rușine să vezi că-ți cântă imnul”

MM Stoica îi cere demisia lui Răzvan Burleanu și lui Edi Iordănescu după umilința suferită de România pe teren propriu cu Muntenegru, scor 0-3.
15.06.2022 | 00:06
MM Stoica ii cere demisia lui Burleanu si lui Edi Iordanescu Asta inseamna incompetenta Tie rusine sa vezi cati canta imnul
MM Stoica îi cere demisia lui Burleanu și lui Edi Iordănescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului este de părere că este un dezastru național ce s-a întâmplat în duelul de pe stadionul Giulești și îl atacă pe selecționer pentru că are un discurs în care nu spune nimic.

MM Stoica îi cere demisia lui Burleanu și lui Edi Iordănescu

MM Stoica i-a cerut demisia lui Răzvan Burleanu și lui Edi Iordănescu după umilința suferită pe teren propriu cu Muntenegru: „Credeam că după meciul din Muntenegru mai rău nu poate să fie, dar meciul ăsta chiar a fost un dezastru total. Acum avem explicații, dacă pentru meciul cu Finlanda echipa a fost alcătuită bine, acum selecționerul a greșit mult.

ADVERTISEMENT

La noi, interii au făcut diferența împotriva Finlandei. Probabil ni se va spune că s-au încercat jucătorii care erau mai odihniți, iar noi trebuie să înghițim asta.

Eu am avut senzația că întâlnim o echipă foarte slabă în primele 25 de minute, nu legau două pase. De ce? Pentru că asta e echipa a doua a Muntenegrului”.

ADVERTISEMENT

„Acum, ne-a dat trei goluri Mugoșa, care joacă de vreo cinci ani la o echipă anonimă din Coreea. Cine e Mugoșa? Un atacant care a jucat mai mult pe la echipe din Liga 2 din Germania.

E un dezastru națională și trebuie să auzim păreri, dar nu ale selecționerului, ale celor care pun capsulă pe următorii 100 de ani, a tuturor. Repet, e un dezastru național.

ADVERTISEMENT

Te uiți la meci și ți-e rușine că unii dintre jucătorii ăștia îți cântă imnul. Chiar ți-e rușine. Ai bătut o echipă mai bună cu Finlanda și acum ce faci?” , a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Asta înseamnă incompetență! Se cere demisia de onoare!”

„Îi dai debut la națională pe un post pe care nu a jucat niciodată. Poate o juca și acolo, dar săracul și-a dat viața, însă era o problemă. Iar vrei să inventezi fotbalul? Nu ți-a fost de ajuns cu Cristea mijlocaș central? Ce oboseală? Chiricheș nu era obosit, că a jucat în toate meciurile.

ADVERTISEMENT

Mi se par mai actuale declarațiile lui Boloni de atunci. Demisie de onoare atașată FRF-ului, împreună cu toți care au contribuit la aceste rezultate. Ne explica faptul că va schimba mentalități, nu a schimbat nimic. Asta înseamnă incompetență, demisia de onoare se cere.

Cel mai bun jucător de pe teren a fost Risto Radunovic. Rațiu nu putea juca în fața lui Manea? Vrem explicații, nu mai vrem vrăjelile astea care ne-au tot fost spuse”, a continuat MM Stoica.

Florin Răducioiu crede și el că Edi Iordănescu trebuie să demisioneze din postul de selecționer: „Nu mai vreau să vorbesc despre Federație, am fost atunci în campanie cu Lupescu, spune după lumea că iar vorbesc eu despre Federație.

Aș face 100-14 ani de pasiune și tradiție din sărbătoarea de 100 de ani a fotbalului românesc. O să vină iar cu un discurs gol, să ne explice ceva, dar să nu spună nimic, tip Ștefan Gheorghiu”.

„Clasamentul e nemilos, e un dezastru, avem trei înfrângeri din patru. E greu, dacă aș fi președinte l-aș demite pe Edi, pentru că am impresia că nu mai poate.

Eu am spus că sunt fanul lui, dar cred că e prea mare poziția lui. El e un antrenor de club mai ales, l-aș demite, da. Nu știu cât el mai poate face ceva. Pe de altă parte mă întreb dacă mai are rost să-l schimbi”, a mai spus Florin Răducioiu.

ADVERTISEMENT