Sport

MM Stoica îi liniștește pe fani înainte de Dinamo – FCSB: „Nu o să ne dăm la o parte! Trăim pentru meciurile astea”

MM Stoica îi liniștește pe fanii vicecampioanei României înainte de derby-ul dintre Dinamo și FCSB, pe care îi anunță că echipa nu se va da la o parte.
27.01.2022 | 21:48
MM Stoica ii linisteste pe fani inainte de Dinamo  FCSB Nu o sa ne dam la o parte Traim pentru meciurile astea
ADVERTISEMENT

Managerul general al „roș-albaștrilor” a făcut această precizare pentru că a primit numeroase mesaje de nemulțumire pe rețelele de socializare din partea fanilor.

Reacția suporterilor a venit ca urmare a declarațiilor făcute de MM Stoica în privința dorinței sale de a nu o vedea pe Dinamo retrogradată.

ADVERTISEMENT

MM Stoica îi liniștește pe fani înainte de Dinamo – FCSB

MM Stoica i-a liniștit pe fanii FCSB-ului înaintea derby-ului cu Dinamo și anunță că nimeni nu se va da la o parte în confruntarea cu rivalii de moarte, chiar dacă nu își dorește ca echipa lui Flavius Stoican să retrogradeze.

„Pare că jucăm în campionate diferite, de-asta m-am și abținut să ironizez situația. Îmi pare rău, imaginați-vă un play-off cu FCSB, Craiova, CFR, Rapid, Dinamo și mai spuneți una. E altceva un astfel de play-off, cu derby-uri la fiecare etapă.

ADVERTISEMENT

Eu mă mai uit pe Facebook, câteodată mai și comentez, unii au înțeles greșit că vreau eu să le dau meciul. Aș vrea să se salveze, dar nu o să ne dăm niciodată la o parte, trăim pentru meciurile astea. Ori suntem steliști, ori nu mai suntem?

Ce e regretabil, e modul cum s-a făcut acum, adică joci și amicalul ăla în bătaie de joc… te gândești și la altceva, tu, Dinamo, o să joci pe orezăria aia și trebuie să câștigi alte meciuri… în fine, treaba lor, dar nu e ok, terenul e prea prost.

ADVERTISEMENT

Nu se fac astea. Dacă respecți, dacă ai fost fotbalist… nu se fac astea”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

„Pe Tavi Popescu îl lăsăm să vorbească la final, pe Crețu nu l-aș mai lăsa!” ?

MM Stoica a vorbit despre Octavian Popescu, dându-i o replică și lui Florin Prunea, care l-a criticat pe puștiul FCSB-ului. Totodată, oficialul „roș-albaștrilor” a spus că Octavian Popescu se descurcă din ce în ce mai bine la declarațiile date la finalul meciului și, în glumă, a spus că nu l-ar mai lăsa pe Vali Crețu la flash-interviuri în schimb:

ADVERTISEMENT

„L-a văzut el pe Tavi Popescu din toți că s-a bucurat atunci când am bătut 6-0 și acum a spus că nu e cine știe ce gol… nu, golul e de senzație.

Dodel, Cristi Tănase vorbea bine? Nu, dar era un lider al vestiarului, respectat, cu personalitate. Nu se pune problema ca Tavi Popescu să nu mai vorbească, mai degrabă cu Crețu. Scoate penalty indubitabil, iese el și spune că am fost șmecher”.

„I-am reproșat-o pe aia cu Todoran și i-am spus că m-am săturat să iasă în presă și să-și ceară scuze pentru ce a făcut. Nu a fost amendat, trebuia, dar nu i-am dat amendă. Are două fete, niciodată nu i-am tăiat banii nimănui.

El e stelist disperat, era înjurat de toți fanii lui Rapid că știau că el e stelist. El are multă energie, când se antrenează comentează mult, nu în sensul rău. El nu merge normal, aleargă, are multă energie”, a mai povestit MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 1,62 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT