Sport

MM Stoica îi liniștește pe fanii FCSB: „Orice alt patron l-ar fi dat pe Cordea! Gigi nu e așa”

MM Stoica îi liniștește pe fanii FCSB-ului cu privire la oferta primită de Andrei Cordea de la Legia Varșovia, susținând că patronul Gigi Becali nu îi va da drumul.
30.06.2022 | 09:20
MM Stoica ii linisteste pe fanii FCSB Orice alt patron lar fi dat pe Cordea Gigi nu e asa
MM Stoica îi liniștește pe fanii FCSB. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României nu crede că Legia Varșovia are bugetul necesar pentru a-l transfera pe Andrei Cordea și explică felul în care Gigi Becali gândește profiturile.

MM Stoica îi liniștește pe fanii FCSB

MM Stoica i-a liniștit pe fanii FCSB-ului în privința plecării lui Andrei Cordea de la echipă: „Nu sunt șanse să plece Cordea la Legia, nu cred că au un buget care să plătească 2-3 milioane de euro pe el”.

ADVERTISEMENT

„Mai sunt unii care spun că nu știu ce face Gigi, dar Gigi nu îl dă, orice alt patron l-ar fi dat pe Cordea, pentru că a fost o ofertă bună pentru România.

Pe Gigi nu îl interesează asta, unii se grăbesc să ia cuvintele lui de bune, dar iată că i-a luat pe Dawa și Bouhenna”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Andrei Cordea, concentrat pe titlul de campion cu FCSB

Andrei Cordea a marcat un gol în meciul amical al FCSB-ului cu FC Sfântu Gheorghe, scor 6-0, iar la finalul partidei a vorbit despre viitorul său: Nu ne luăm după un amical, au fost două săptămâni în care ne-a fost greu, e perioada de pregătire și e greu. Ce a fost mai greu, am făcut.

Este normal, e perioada de pregătire, de acumulare, acum trebuie să încărcăm cât mai bine, ca să ne fie mai ușor în campionat.

ADVERTISEMENT

A fost bine primită vacanța, dar acum trebuie să ne pregătim bine. Sunt adversari destul de buni, adversari calificați în turul unu preliminar Conference League, trebuie să începem bine campionatul”.

Am primit mingea abia după o săptămână. Am avut colegi la Clinceni, care mi-au povestit cât de grea e pregătirea cu Thomas.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc mult să încep sezonul cum am început sezonul trecut și să marchez goluri. Nu e nimic oficial pentru club, când va fi oficial, veți știi 100% și voi. Dacă își dorește domnul Gigi Becali o sumă pe mine, înseamnă că atât valorez.

Noi suntem focusați să câștigăm campionatul, nimănui nu-i stă gândul să plece. Îmi doresc mult să câștig titlul, sezonul ăsta voi face mult mai mult decât sezonul trecut, pentru că sezonul trecut a fost ca o acomodare pentru mine”, a mai spus Andrei Cordea la finalul meciului amical.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: