Fotbal intern

MM Stoica îl înţeapă pe Sorin Cârţu: „Replică nu îi dau, i-au dat băieţii. Doar două“

19.12.2020 | 10:13
MM Stoica il inteapa pe Sorin Cartu Replica nu ii dau iau dat baietii Doar doua
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus cu 2-0 în Bănie şi a trecut pe primul loc în clasamentul Ligii 1. După partida excelentă făcută de „roş-albaştri“, Mihai Stoica, managerul general al bucureştenilor, a postat un mesaj în miez de noapte în care şi-a ironizat rivalii, în special pe Sorin Cârţu.

Oficialul oltenilor declarase anterior startului derby-ului că seria de şapte victorii consecutive a FCSB-ului înainte de eşecul de la Cluj din etapa precedentă nu l-a impresionat şi că i s-a părut „o amicabilitate în dispute“.

ADVERTISEMENT

Stoica a aşteptat finalul jocului din Bănie, încununat cu victoria elevilor lui Toni Petrea, pentru a-i putea răspunde legendei oltene, iar mesajul managerului de la FCSB a fost unul în stilul binecunoscut: concis, acid şi ironic.

MM Stoica, ironic la adresa Craiovei: „Recital, dar împotriva cui?“

FCSB a avut o repriză secundă senzaţională în Bănie, iar scorul putea căpăta proporţii, dacă nu erau intervenţiile, pe alocuri, senzaţionale ale lui Mirko Pigliacelli. Dar, în ciuda victoriei lejere din Bănie, MM Stoica nu a trecut peste ce s-a întâmplat la Cluj, când echipei sale i-a fost refuzată eronat o lovitură de pedeapsă în primele minute ale jocului.

ADVERTISEMENT

„Mie încă mi-e greu să mă bucur, nu s-a cicatrizat rana de la Cluj. În plus, prima repriză n-a fost ceea ce am dorit“, şi-a început oficialul bucureştenilor mesajul.

Stoica a recunoscut că prima repriză din meciul cu Universitatea a fost una echilibrată, cu ocazii importante de ambele părţi. Oltenii au avut două oportunităţi bune de a deschide scorul, dar s-a opus Andrei Vlad, portarul adus de FCSB chiar din curtea oltenilor.

ADVERTISEMENT

„Paradele lui Andrei Vlad ne-au ținut în meci, iar golul a venit când trebuia, în urma unei super acțiuni colective, cu assist genial Coman și execuție de mare jucător Man, care a sesizat că Mirko lăsase ușa deschisă. Cred că un X pauză era corect“, a continuat MM Stoica pe Facebook.

În al doilea mitan însă, oaspeţii s-au dezlănţuit, prilej de bucurie şi săgeţi lansate pentru managerul general al bucureştenilor, care nu a uitat de marea eroare de arbitraj din derby-ul cu CFR.

ADVERTISEMENT

„După pauză, a fost exact ceea ce ne-am dorit. Recital, dar împotriva cui? Victoria zdrobitoare – după aspectul jocului – de la Craiova este pansament, nu și panaceu.

Poate asta s-ar fi întâmplat și la Cluj, dar acolo a fost Kovacs. Tot el a fost și la Tg Mureș, Giurgiu etc. Ar merge un tiktok, dar mă abțin“, a mai scris MM Stoica.

Finalul mesajului său a fost o ironie fină la adresa lui Sorin Cârţu. Înainte de meciul de vineri, oficialul oltenilor a lansat primele atacuri către rivală, spunând că seria de şapte victorii i s-a părut formată din meciuri amicale.

„P.S. Replică lui Cârțu, care a spus că am jucat amicale, nu-i dau. I-au dat băieții. Doar două“, a concluzionat Mihai Stoica.

Mie încă mi-e greu să mă bucur, nu s-a cicatrizat rana de la Cluj. În plus, prima repriză n-a fost ceea ce am dorit….

Posted by Mihai Stoica on Friday, December 18, 2020

FCSB poate termina anul pe primul loc

Pentru FCSB urmează meciul cu Sepsi, pe teren propriu, pe 21 decembrie, de la 20:30. Partida se va disputa la Mogoşoaia, în baza sportivă a Federaţiei. În cazul unui succes, elevii lui Toni Petrea vor încheia anul pe primul loc, cu un avantaj de cel puţin două puncte în faţa următoarei clasate.

Derby-ul ultimei runde din 2020 este CFR Cluj – Universitatea Craiova, pe 22 decembrie, de la 21:00. FCSB speră la un rezultat de egalitate între cele două, pentru a-şi mări avansul în fruntea clasamentului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,10 este cota pentru „ambele marchează“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT