MM Stoica atacă FRF! “Ne păcălim cu regula U-21 în acest moment”

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
05/04/2018, 21:51
MM Stoica atacă FRF! “Ne păcălim cu regula U-21 în acest moment”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Mihai Stoica nu este mulţumit de faptul că FRF obligă cluburile din Liga 1 Betano să folosească un jucător care să fie eligibil pentru echipa naţională de tineret a României. Oficialul vicecampioanei a venit şi cu o soluţie pentru ca această regulă să fie menţinută, dar să nu fie obligatorie.

“Cum să-ţi faci un titlu de glorie cu regula U-21? Pe noi ne interesează acum ca echipa de tineret să se califice. Performanţele se fac cu bani. Ne păcălim în momentul acesta. Jucătorii sunt forţaţi să joace în Liga 1 Betano. E foarte bine să ai regula asta şi să plăteşti cluburile care fac asta. Nu e normal să obligi cluburile să joace cu fotbalişti tineri”, a declarat Mihai Stoica la o televiziune de sport.

MM Stoica a explicat cum putea să fie afectată FCSB de regula U-21

Mihai Stoica a mai precizat că obligativitatea jucătorului U-21 ar fi putut să o afecteze pe FCSB în sezonul trecut. Dacă Gigi Becali nu cheltuia două milioane de euro pe Tănase şi Bălaşa, în sezonul trecut, noi eram obligaţi să jucăm cu Valentin Cojocaru, doar el intra în regula U-21. Florin Niţă plătea şi pierdea postul de titular”, a mai precizat MM Stoica.

Închide ×