Fotbal intern

Mihai Stoica, serie de contra-ironii după victoria din derby: ”Suntem mai buni”. Video

04.02.2021 | 12:54
Mihai Stoica serie de contraironii dupa victoria din derby Suntem mai buni Video
ADVERTISEMENT

Managerul general MM Stoica a lansat o ironie fină după derby-ul Dinamo – FCSB 0-1, la care ”câinii” au cerut control antidoping pentru jucătorii lui Toni Petrea.

Suporterii din programul DDB au solicitat în mod oficial Agenției Naționale Anti-Doping o verificare a roș-albaștrilor înainte de startul partidei.

ADVERTISEMENT

Supărat pentru că adversarii au cerut control antidoping înainte de derby, antrenorul secund Mihai Pintilii a oferit o reacție deplasată.

Ironie marca MM Stoica după Dinamo – FCSB 0-1

Încântat de jocul echipei sale și victoria obținută în partida Dinamo – FCSB 0-1, MM Stoica a ținut să-i i-a peste picior pe ”câini”, dar în același timp a fost și o autoironie la adresa echipei sale.

ADVERTISEMENT

Oficialul ”roș-albaștrilor” a postat pe contul de Facebook o fotografie cu un câine sufocat de niște oi, glumind astfel și pe seama faptului că dinamoviștii își aseamănă rivalii cu niște oi, referile la faptul că finanțatorul Gigi Becali este crescător recunoscut de ovine.

MM Stoica ironie Dinamo - FCSB 0-1

Oficialul roș-albaștrilor a continuat cu ironiile la adresa marii rivale și a postat un clip video pe InstaStory cu melodia celor de la O-Zone: ”Number One” și cu o fotografie în care îi face ozonoterapie unei oi, după ce dinamoviștii i-au bănuit înainte de derby de dopaj.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce FCSB s-a impus pe terenul marii rivale, scor 1-0, preparatorul fizic al roș-albaștrilor, germanul Thomas Neubert, a răspuns și el cu o ironie la acuzele ”câinilor” conform cărora jucătorii liderului din Liga 1 s-ar dopa.

FCSB continuă marşul spre titlul de campioană a României, trofeu care lipseşte din vitrina clubului de şase ani. FANATIK îţi prezintă  coincidenţa care o face pe formaţia roş-albastră să viseze că la finalul sezonului va fi tot pe prima poziţie a clasamentului.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea a vorbit la finalul derby-ului dintre Dinamo și FCSB, iar tehnicianul roș-albaștrilor este  mulțumit de elevii săi și îi felicită pentru victorie, fiind fericit și de faptul că echipa sa își păstreză poziția de lider a campionatului.

Dinamo și FCSB au oferit un  derby șters, tranșat de golul din minutul 8 al lui Florin Tănase. A fost un meci în care “câinii” și-au arătat limitele, iar roș-albaștrii s-au dovedit risipitori într-o mulțime de faze.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica: 1,75 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT