Sport

MM Stoica, dezamăgit crunt de un fotbalist: „A primit amendă de câteva sute de euro!”. Cine este jucătorul FCSB-ului si de ce a fost sancționat. Exclusiv

Mihai Stoica a recunoscut că este supărat pe un fotbalist de la FCSB, care s-a întors din vacanță cu kilograme în plus și a fost sancționat de club din această cauză.
14.01.2022 | 23:00
MM Stoica dezamagit crunt de un fotbalist A primit amenda de cateva sute de euro Cine este jucatorul FCSBului si de ce a fost sanctionat Exclusiv
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României nu i-a dat numele fotbalistului, dar a spus că acesta l-a dezamăgit pentru felul în care s-a întors din vacanță. Totuși, FANATIK a aflat că este vorba despre Andrei Miron, fundașul central al „roș-albaștrilor”.

Mihai Stoica îi înțelege pe fotbaliști că nu pot respecta toate indicațiile antrenorului când iau vacanță, însă nu tolerează să se depășească limita la echipă.

ADVERTISEMENT

MM Stoica vrea să cântărească jucătorii la 3 zile

MM Stoica a recunoscut că este supărat pe un fotbalist de la FCSB, care s-a întors cu kilograme în plus și care de altfel a și fost amendat cu câteva sute de euro, pe acest motiv.

Andrei Miron este jucătorul care l-a dezamăgit pe MM Stoica, venind cu două kilograme și jumătate în plus după vacanța de iarnă. Nu ar fi pentru prima dată când Miron se întoarce ușor supra-ponderal din vacanță, însă starea generală de nemulțumire se datorează faptului că mai mulți jucători au depășit limita de greutate.

ADVERTISEMENT

La distanță mică de Andrei Miron se află Vinicius, fundașul brazilian care a primit câteva zile în plus de vacanță din partea clubului.

„Bineînțeles că jucătorii nu respectă în vacanțe lucrurile care li se spun, mai ales că au fost doar două săptămâni de pauză.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea are copil de câteva săptămâni, e la câțiva kilometri de el copilul și îl vede pe FaceTime. E un sacrificiu.

Avem un singur jucător care se prezintă destul de rău, suntem foarte dezamăgiți de el, dar nu spun numele. Înainte se anunța cântarul, dar eu am anunțat că nu se mai face. Dacă eu vreau să fac trei zile la rând cântarul, îl fac și dau amenzi să usture.

ADVERTISEMENT

A primit amendă și e de câteva sute de euro. Toni are dreptate, dar am discutat cu el lucrurile astea. Ne-a enervat ce s-a întâmplat, dar asta e. E vorba despre un fotbalist din lot și mă opresc aici, nu dau mai multe detalii.

Tănase nu pleacă! Tase stă bine, citesc tot felul de titluri click-bait că are oferte din Ungaria. Cine s-ar duce cu soția gravidă în altă țară pentru 40.000 de euro când el câștigă aici 30.000 de euro. Nu s-a primit nicio ofertă pentru Tănase.

Contractul lui e în vigoare, stă bine la acest capitol. Nu avem jucători foarte importanți în accepția patronului care să aibă sub patru ani contract la noi”, a spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

„Gigi vorbește și revine asupra a ceea ce a spus!”

MM Stoica a comentat transferul reușit de CFR Cluj, care l-a adus pe Roger de la UTA, despre care managerul general al vicecampioanei României spune că este un fotbalist bun, însă nu îl vede jucând sub comanda lui Dan Petrescu.

„Gigi vorbește și după revine asupra a ce a spus. Mă refer la momentele când spune că nu mai bagă niciun ban în fotbal, în echipă și așa mai departe.

Să spunem că e același profil al lui Roger cu Miculescu, dar Gigi preferă să dea 600.000 de euro pe Miculescu decât să îl ia gratis pe Roger. El e jucător bun, dar nu-l văd jucând la Petrescu”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,85 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT