Sport

MM Stoica l-a desființat pe George Pușcaș: „A anulat tot ce au făcut alții bine!”

MM Stoica l-a desființat pe George Pușcaș după remiza României cu Finlanda, scor 1-1, despre care a spus că a anulat tot ce au făcut colegii lui.
26.09.2022 | 20:50
MM Stoica la desfiintat pe George Puscas A anulat tot ce au facut altii bine
MM Stoica l-a desființat pe George Pușcaș. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României l-a lăudat în schimb pe Nicușor Stanciu, care a intrat în a doua repriză și a fost aproape să înscrie un gol superb de la distanță.

MM Stoica l-a desființat pe George Pușcaș

MM Stoica l-a desființat pe George Pușcaș după evoluția palidă a atacantului în meciul României cu Finlanda, când s-a încurcat la o fază de contraatac bună a „tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

Totodată, managerul FCSB-ului a comentat și faptul că Denis Drăguș nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu Bosnia, ceea ce i se pare o decizie normală.

„Drăguș e mai viu decât Pușcaș. E normal să-l lase în afară lotului, mai e și Coman pe-acolo. Au fost două schimbări care au adus ceva: Stanciu și Pușcaș.

ADVERTISEMENT

Stanciu a fost năpraznic, iar Pușcaș a fost pe partea cealaltă, a anulat ce a făcut bine Stanciu”.

„Păun își ia diurna. Cu ce să se obișnuiască? Cu felul în care bate soarele? Marius Marin, care joacă în poziția aia e suspendat, putea juca el. Nu-l știe nimeni pe Boloca.

ADVERTISEMENT

Edi a jucat până acum cu cei doi Marin mijlocași centrali, care niciunul nu se apropie de profilul lui Nicolae Păun”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„I-am întrebat pe băieții de la noi de Păun și Ștefănescu”

MM Stoica a continuat și a dezvăluit că s-a interesat de Nicolae Păun și Marius Ștefănescu prin intermediul jucătorilor FCSB-ului, iar aceștia i-au transmis că cei doi jucători ai lui Sepsi au mult bun simț.

ADVERTISEMENT

„I-am întrebat pe băieții de la noi de Păun și Ștefănescu. Mi-au spus că sunt doi băieți de un bun simț ieșit din comun”, a mai spus MM Stoica.

Nicolae Păun a fost chemat la lotul naționalei pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia, însă a fost lăsat de fiecare dată în afara lotului de selecționerul Edi Iordănescu.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,30 este cota pentru ”1 solist” la meciul România – Bosnia-Herțegovina. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT