Sport

MM Stoica, răspuns acid la acuzele lui Sorin Cârțu: „Să spui că a fost blat cu Botoșani… Ești prost de bubui!”

MM Stoica i-a dat un răspuns acid lui Sorin Cârțu, care a spus că partida dintre FCSB și FC Botoșani, scor 3-1, ar fi fost știut înainte de a se fi jucat pe teren.
23.11.2021 | 21:23
MM Stoica raspuns acid la acuzele lui Sorin Cartu Sa spui ca a fost blat cu Botosani Esti prost de bubui
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României l-a ironizat pe Sorin Cârțu, despre care a spus că nu se uită în general la meciuri, lucru care se întâmpla și când cei doi au colaborat la FCSB.

Mihai Stoica este de părere că toți cei care suspectează de blat FCSB la meciul cu FC Botoșani nu se pricep la fotbal, ori sunt rău intenționați, ori „proști de bubuie”.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, răspuns acid la acuzele lui Sorin Cârțu

MM Stoica a oferit un răspuns acid la acuzele lui Sorin Cârțu, care suspectează un aranjament la partida dintre FCSB și FC Botoșani: „Știam că Sorin Cârțu nu se uita în general la meciuri, că se duce la filme, la mall. Așa îmi amintesc că se întâmpla când era și la noi.

Îi spun lui Sorin să se uite pe statistici și să se uite cam ce rezultate au ei în fața noastră. Pur și simplus sunt echipe care au complexe, cum suntem noi în ultimii ani cu CFR-ul, că înainte îi băteam de îi zăpăceam”.

ADVERTISEMENT

„Ca să spui că a fost blat la noi, dacă te-ai uitat la meciuri de fotbal în viața ta sau măcar la ăsta, ori ești rău intenționat, ori nu înțelegi fotbalul, ori ești prost de bubui. Oamenii sunt prea proști… unii chiar sunt prea proști.

Cum adică, vorbeam noi cu ei, ’Haideți, dați-ne gol în prima repriză și întoarcem noi în a doua repriză’.

ADVERTISEMENT

Când a fost de nerecunoscut Botoșani cu noi, în tur, când am făcut 0-0? Ce… i-a spus Croitoru lui Ongenda ’Aujourd’hui ce n’est pas possible?”

Haideți… să fim serioși, sunt bazaconii prea mari”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

Ce a spus Sorin Cârțu despre meciul FCSB – Botoșani

Sorin Cârțu a fost ironic când s-a referit la partida dintre FCSB și FC Botoșani, mărturisind că nu se mai uită la meciurile directe dintre cele două formații pentru că știe rezultatul înainte ca meciul să se joace:

ADVERTISEMENT

„M-am uitat şi nu m-am uitat. Am mai văzut meciul ăsta. Nu prea mă uit la partidele astea, sunt mai superficial, aşa… Şi nu trebuie să interpretaţi.

Bine, puteţi intrepreta cum vreţi, dar spun că nu mă uit la partidele astea. Botoşani-FCSB, FCSB-Botoşani. Şi nu o spun cu răutate”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 3,50 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT