Ultima ironie Meme-Petrescu: “Un oficial al lui Chittagong Abahani…”

Razvan Nicolae   
în Stiri sportive
30/03/2018, 21:15
Ultima ironie Meme-Petrescu: “Un oficial al lui Chittagong Abahani…”

Dan Petrescu l-a înţepat joi pe Mihai Stoica, în timpul conferinţei de presă premergătoare meciului CSU Craiova – CFR Cluj. MM Stoica trebuie suspendat din fotbal. Doar în Romania se întâmplă ca un conducător să atace antrenorul altei echipe pe Facebook. Nici în Bangladesh nu vezi aşa ceva. Trebuie suspendat ca să ne lase în pace”.

Mihai Stoica nu a aşteptat prea mult şi i-a oferit o replică tăioasă antrenorului echipei de pe primul loc din Liga 1 Betano. Am informaţii potrivit cărora un oficial al clubului Chittagong Abahani ar fi comentat pe Facebook la adresa antrenorului de la Muktijoddha Sangsad KS, stârnind mânia acestuia din urmă. Informaţia nu este verificată. Voi reveni cu detalii”, a fost mesajul postat de MM pe Facebook.

Gică Popescu a comentat conflictul MM Stoica – Dan Petrescu

În ultimele săptămâni, Mihai Stoica şi Dan Petrescu au avut un dialog aprins de la distanţă, chiar dacă au lucrat împreună la Unirea Urziceni şi erau destul de apropiaţi. Gică Popescu a declarat recent că este nemulţumit de dialogul tăios dintre cei doi – VEZI DETALII AICI.

Închide ×