Fotbal intern

MM Stoica l-a ironizat pe Mircea Rednic după Dinamo – Dunărea Călăraşi 1-1! “Salutări de la Luţu 1 şi 2” Foto

22.10.2018 | 23:47
MM Stoica la ironizat pe Mircea Rednic dupa Dinamo  Dunarea Calarasi 11 Salutari de la Lutu 1 si 2 Foto
ADVERTISEMENT

MM Stoica l-a ironizat pe Mircea Rednic la finalul meciului Dinamo – Dunărea Călăraşi 1-1, partidă care s-a disputat în etapa a 12-a din Liga 1 Betano. Oficialul vicecampioanei României nu a uitat de remarca făcută de antrenorul dinamovist la conferinţa de presă în care a fost prezentat drept noul antrenor al “câinilor”.

“Salutări de la Luţu 1 şi Luţu 2. Unde-s ăia frate? Nu-i văd, nu bat mai jos de locul 10”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe contul personal de Instagram după meciul Dinamo – Dunărea Călăraşi 1-1. După 12 etape, formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare ocupă locul 12, poziţie care duce în barajul pentru evitarea retrogradării în Liga 2. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

ADVERTISEMENT

MM Stoica l-a ironizat pe Mircea Rednic după Dinamo – Dunărea Călăraşi 1-1! Cum i-a ironizat pe “câini”

MM Stoica nu l-a ironizat doar pe Mircea Rednic la finalul meciului Dinamo – Dunărea Călăraşi 1-1. Oficialul FCSB a mai postat o ironie, de această dată adresată fanilor “câinilor”. “Plai out cu câini”, a fost mesajul lui Mihai Stoica, acesta folosindu-se de coperta revistei “Plai cu boi”.

Mircea Rednic l-a ironizat pe Mihai Stoica în urmă cu o săptămână, când l-a numit “Luţu 2” pe oficialul FCSB. “Prima oară am venit când la Dinamo s-au schimbat 18 jucători, 2006 – 2007. Am luat campionatul, am trecut în primăvara europeană. Cu ce echipe am fost în grupe. Cu Leverkusen, Bruges, Tottenham, Besiktas. Asta o spun pentru Luțu 2 de la Steaua, ca să o ştie. Vă daţi seama cine e că spunea că un jucător de acolo are mai multe jocuri în Europa decât am eu ca antrenor”, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă în care a fost prezentat.

ADVERTISEMENT
MM Stoica l-a ironizat pe Mircea Rednic după Dinamo - Dunărea Călăraşi 1-1
MM Stoica l-a ironizat pe Mircea Rednic după Dinamo – Dunărea Călăraşi 1-1
Tags: