Sport

MM Stoica, încântat de varianta Ladislau Boloni la națională: „Nu am pălărie, dar îmi cumpăr să o scot în fața FRF-ului!”

MM Stoica își scoate pălăria în fața FRF-ului după ce șefii Federației negociază venirea lui Ladislau Boloni la naționala României, fiind încântat de propunere.
07.01.2022 | 21:25
MM Stoica incantat de varianta Ladislau Boloni la nationala Nu am palarie dar imi cumpar sa o scot in fata FRFului
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului consideră că Ladislau Boloni este cea mai bună variantă pentru banca tehnică a naționalei României, având experiența de partea lui.

Mihai Stoica și-a amintit și de perioada în care România era condus de Cristoph Daum, considerând că venirea tehnicianului german a fost o eroare din partea FRF.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, încântat de varianta Ladislau Boloni la națională

MM Stoica este încântat de varianta propusă de FRF pentru banca tehnică a naționalei și consideră că Ladislau Boloni este tehnicianul potrivit pentru a prelua naționala României, după plecarea lui Mirel Rădoi:

„Dacă Boloni semnează… nu am în garderobă o pălărie, dar mă duc și îmi cumpăr, pentru a o scoate în fața Federației. Boloni e cea mai bună variantă dintre toate numele vehiculate, mai ales că mulți de pe listă nu aveau experiență.

ADVERTISEMENT

Boloni nu a mai avut activitate în ultima perioadă, dar nu îl comparăm cu Daum, care era lăsat. Din punctul meu de vedere, Daum a fost o eroare mare”.

„Boloni muncea și când era selecționer, e un om care se perfecționează mereu. Salut inițiativa lor și m-aș bucura mult să vină Boloni la naționala României.

ADVERTISEMENT

Cred că Boloni are chef să comunice, poate are și el nevoie de o revanșă personală, atunci ne-a și abandonat, a picat rău de tot momentul acela.

Mă apucă nervii când aud oameni care au fost la echipa națională și care au experiență, dar care vorbesc de nucleu la națională, de vârste… Nu! La echipa națională contează cei mai buni jucători în acel moment, înaintea meciurilor.

ADVERTISEMENT

Nu mai comparăm cu ce a fost înainte. Fundaș stânga nu prea avem… spuneți-mi un număr nouă cu care să joace Boloni împotriva Finlandei, de exemplu. Poate vrea să joace un 4-2-3-1, spuneți-mi un număr nouă, eu nu știu.

Bine, poate e și formarea mea de așa natură, dar eu vreau lucruri logice, lucruri care se întâmplă, nu mi se pare logic să vorbim despre nucleu, vârste și perspective la națională”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

„Când am vorbit cu Boloni, a fost un șoc pentru mine!”

MM Stoica a continuat și a povestit cum s-a simțit când a discutat prima dată cu Ladislau Boloni: „Când am vorbit cu Boloni a fost un șoc pentru mine, mai ales că eu sunt stelist de când mă știu.

Ca fotbalist, mereu l-am dat exemplu, care astăzi ar fi jucat la orice echipă din lume, care era impecabil, cu creier, stângaci…

Perechea Tudorel Stoica-Ladislau Boloni a fost cea mai bună din istoria fotbalului românesc și una dintre cele mai bune din lume, nu degeaba a ajuns Steaua în finale de Cupe ale Campionilor”.

„Boloni nu e rupt de realitate, cum era Daum… Daum a avut și el rezultate, doar că părea rupt de realitate și nu cred că Boloni e așa”, a mai spus MM Stoica.

„Răzvan Burleanu e extrem de respectuos cu personalități de tipul lui Boloni. Mihai Stoichiță nu poate să aibă conflict cu cineva, pentru că nu ar mai fi Mihai Stoichiță, el nu e născut să aibă conflicte, ci să aplaneze, vă spun, pentru că îl cunosc.

Nu îl văd pe Răzvan Burleanu să se poarte ’bossy’ cu Ladislau Boloni! Hai, măi, să fim serioși… ce treabă are Șumudică… vorbim de Boloni aici, Șumudică e pe ultimele locuri din Turcia, nici nu știu.

Nu mă refer la el, vorbesc dacă eu aș fi președintele oricărei Federații de Fotbal din lume și aș alege un antrenor care la 60 de ani să alerge cum aleargă Boloni, să fie cum e el. La echipa națională trebuie să alegi cei mai buni oameni din acea țară.”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT