Sport

MM Stoica îl atacă pe Ladislau Boloni: „Bine că l-au ales pe Edi! Adu un român care nu gândește în franceză sau maghiară”

MM Stoica l-a atacat pe Ladislau Boloni după conferința de presă susținută de antrenor, în care a spus că nu există fotbaliști români talentați în momentul de față.
26.01.2022 | 21:19
MM Stoica il ataca pe Ladislau Boloni Bine ca lau ales pe Edi Adu un roman care nu gandeste in franceza sau maghiara
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului era încântat de ideea revenirii lui Boloni pe banca tehnică a naționalei României, dar s-a răzgândit după ultimele declarații făcute de antrenor.

Mihai Stoica este de părere că Federația Română de Fotbal a făcut bine că l-a ales pe Edi Iordănescu în cele din urmă, pentru că fostul antrenor al FCSB-ului cunoaște mai bine situația fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

MM Stoica îl atacă pe Ladislau Boloni

MM Stoica l-a atacat pe Ladislau Boloni, despre care spune că nu mai știe ce se întâmplă în fotbalul românesc, iar FRF a ales bine să-l numească pe Edi Iordănescu pe postul de selecționer.

Managerul general al „roș-albaștrilor” a luat „foc” în momentul în care a revăzut fragmentul, în care Boloni spune că fotbalul românesc este lipsit de talente:

ADVERTISEMENT

„Culmea e că duminică un jucător a arătat ceva special, eu cred că Boloni nu a văzut meciul FCSB-CFR. O declarație atât de anapoda… într-un context în care Octavian a făcut un meci de pus în ramă.

După ce am văzut acum, având proaspătă și amintirea cu Edi, pot spune că FRF a făcut o alegere bună. Păi, să vii să te lauzi cu Defour, cine e Defour? Cristiano oricum ar fi fost promovat, pentru că era talentat. Să vorbești mult despre tine și să spui cu cine ai lucrat… ce spune despre Rădoi, că nu l-a descoperit el?

ADVERTISEMENT

Cred că în situația în care cineva îl punea să schițeze echipa nu știa să facă. Iar când tu spui că nu ai văzut jucători talentați, după două zile de la FCSB-CFR… nu știu. Când vii să vorbești despre recompense când te referi la salariu, zici că ești într-un western”.

„Dacă vrei un selecționer român, adu un român care gândește în română, nu în franceză, nu în maghiară. Mi se pare că își traduce în română vorbele. Defour? Să fim serioși… Fellaini ce treabă are, că el a debutat cu Steaua, nu era antrenor el atunci la Standard.

ADVERTISEMENT

Poți să confuzezi un om în discuție să-l faci să nu vină, dacă vrei să nu vină. Ce m-a șocat pe mine la Boloni, el a spus că nu l-a interesat partea financiară, dar a spus că a vrut ceva asemănător cu ce primise Boloni.

Dacă te contrazici în 70 de minute de conferință de presă, e posibil să te contrazici și în negocieri. Nu încerc să cauționez Federația, sper că Edi Iordănescu să fie o alegere bună, iar situația va rămâne gri cu venirea lui Boloni și asta este”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

„Liga Națiunilor devine foarte importantă!”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre importanța stabilirii unui obiectiv de către FRF pentru o competiție precum Liga Națiunilor: „Nu sunt meciuri amicale, Liga Națiunilor devine foarte importantă, eu cred că așa trebuia să se discute: la locurile 1 sau 2 mergi mai departe orice s-ar întâmpla, la locul 3 erai la mâna Federației, iar la locul 4 puteai să pleci, că retrogradasei România.

E o grupă echilibrată, dar noi nu ne-am mai calificat demult, nu am mai terminat demult pe locul unu. Nu știi cum sunt jucătorii la finalul campionatului, majoritatea sunt storși.

Eu, efectiv, cum islandezii ăștia, că mă mai uit și la un serial acum, dar mă gândeam dacă nu cumva handbalistul e și jucător de fotbal?”.

„Adică ei sunt 300.000 de oameni și fac performanță la orice sport, noi nu ne descurcăm cu 18 milioane de oameni, chiar dacă pleacă.

Îmi pare rău să spun, dar nu mai avem mulți fotbaliști. Înainte, spun asta fără să vreau să jignesc, marii fotbaliști veneau din familii chinuite, unde știau ce înseamnă suferința”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT