Sport

MM Stoica, mesaj clar înainte de FCSB – Dinamo! Ce așteptări are de la Budescu și Keșeru

Etapa a 8-a din Liga 1 aduce marele derby al fotbalului românesc, FCSB - Dinamo, iar MM Stoica a transmis un mesaj înaintea jocului.
10.09.2021 | 16:42
MM Stoica mesaj clar inainte de FCSB  Dinamo Ce asteptari are de la Budescu si Keseru
ADVERTISEMENT

Întâlnirea naște un interes uriaș din partea fanilor, care au luat cu asalt casele de bilete ale Arenei Naționale.

”Roș-albaștrii” și-au recăptat încrederea după ce Gigi Becali a reușit două transferuri spectaculoase și i-a adus pe Claudiu Keșeru și Constantin Budescu.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui MM Stoica înainte de FCSB – Dinamo

Tocmai aceste transferuri l-au făcut și pe MM Stoica să fie din nou încrezător înaintea derby-ului FCSB – Dinamo, din etapa a 8-a a Ligii 1, și a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare.

”Waiting for a free kick (n.r. – În așteptarea unei lovituri libere)”, a scris oficialul ”roș-albaștrilor” pe contul de Facebook și a postat o fotografie în care apare alături de Keșeru și Budescu, doi jucători recunoscuți pentru faptul că execută foarte bine fazele fixe.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu a avut parte de o prezentare demnă de un star la revenirea în tricoul vicecampioanei României după o pauză de trei ani. De asemenea, FCSB a anunțat că mijlocașul a ales să joace cu numărul 11, același pe care l-a purtat și la precedenta aventură la FCSB.

Budescu are drept de joc în derby

În ultimele zile s-a tot scris că Budescu nu va fi apt pentru derby-ul cu Dinamo pentru că s-ar fi accidentat, dar FANATIK a aflat că jucătorul a fost mușcat de un păianjen, dar nu se pune problema să nu poată evolua împotriva ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a fost o discuție cu privire la faptul că noul mijlocaș de la FCSB nu ar avea drept de joc cu Dinamo din cauza unui cartonaș roșu încasat la ultimul meci disputat în Liga 1 în tricoul Astrei Giurgiu.

În cele din urmă, LPF, prin vocea secretarului general Justin Ștefan, a confirmat faptul că Budescu poate juca în marele meci de duminică, deoarece și-a ispășit suspendarea chiar înaintea de a pleca de la Astra la Damac.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, ironic după discuțiile din jurul lui Budescu

Mihai Stoica a ținut să atingă și aceste subiecte într-o altă postare pe Facebook. ”Se inventează grav în ultima vreme. Budescu e ba accidentat la antrenament, ba suspendat pentru că a fost eliminat acum 3 anotimpuri.

Știrile sunt parțial adevărate. Nu s-a accidentat, ci a făcut cunoștință cu un păianjen (pe mare răzbunare pentru că-i cam deranja frații pe la loviturile libere). Nu e suspendat nici măcar 1%, ci are drept de joc în derby pentru că toamna nu-i ca iarna.

Că o avea sau n-o avea ritm de joc, vedem. Împreună cu cei peste 25.000 de suporteri care și-au achiziționat deja bilete. Și cu cei care urmează să-și achiziționeze. Fără păianjeni, care s-au cărat recent”, a scris oficialul FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 1,42 este cota pentru „FCSB marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT