ADVERTISEMENT
Fotbal international

MM Stoica, mesaj emoţionant după retragerea lui Tătăruşanu de la naţională! Ce i-a transmis

Autor: Eduard Dimiean | 21.11.2020 | 00:01
MM Stoica, mesaj emoţionant după retragerea lui Tătăruşanu de la naţională! Ce i-a transmis
MM Stoica, mesaj emoţionant după retragerea lui Tărăruşanu de la naţională! Ce i-a transmis

MM Stoica, managerul general de la FCSB, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook referitor la retragerea din echipa națională a lui Ciprian Tătărușanu, în care a evidențiat trăsăturile profesioniste ale acestuia.

ADVERTISEMENT

Ciprian Tătărușanu a decis să se retragă de la echipa națională la finalul unei cariere în care a bifat 73 de meciuri pentru prima reprezentativă, participând la un turneu final, Euro 2016.

După meciul de la Belfast, Ciprian Tătărușanu a decis să se retragă de la prima reprezentativă și a publicat o scrisoare prin care spune că e timpul să lase alți portari să vină din spate la prima reprezentativă.

MM Stoica, mesaj emoţionant după retragerea lui Tătăruşanu de la naţională!

“Am avut plăcerea de a lucra cu Ciprian Tătărușanu. Un profesionist cum rar mi-a fost dat să întâlnesc în (poate prea) îndelungata mea carieră. Nu țin minte un antrenament după care să fi plecat fără să-și fi făcut postúrile (niciodată sub 30-40 minute suplimentare în fiecare zi). Nu țin minte să se fi erijat în lider, deși vocea lui gravă era respectată de colegi și chiar de către antrenori și conducere. Țin minte însă că a fost un lider tăcut, cu personalitate și o întruchipare a corectitudinii. A vorbit doar când o doleanță a echipei trebuia să ajungă netrunchiată în atenția patronului.

ADVERTISEMENT

Aveam o mare problemă când era solicitat la interviuri. Pur și simplu nu dorea să APARĂ. El voia să APERE. Și a făcut-o. De 43 ori doar în Europa cu noi. Le transmit cu mâna pe inimă suporterilor roș-albaștri că «Tataris» a fost și este unul dintre cei mai mari steliști. Chiar dacă nu a vrut să se urce pe garduri și să atragă atenția asupra acestui aspect. Ca alții. Chiar dacă nu și-a clamat prin interviuri dragostea față de gruparea noastră. Pentru că a evitat să vorbească cu presa, care de multe ori ne face impresia că e aservită (cel puțin o mare parte a ei). Pentru că s-a împăcat cu ideea că va fi criticat, indiferent de evoluțiile sale. Și pentru că nu i-a păsat.

De performanțele obținute cu Steaua/FCSB nu mai amintesc. Ar trebui să amintească ziariștii sportivi. Doar că-s ocupați să-l critice pe cel care, la aproape 35 ani, a semnat cu Paolo Maldini un contract cu AC Milan ). După ce semnase cu președintele lui OL, Jean-Michel Aulas, alt nume gigantic al fotbalului european din ultimele decenii”a postat MM Stoica pe Facebook.

Mihai Stoica: “Felicitări, ‘Tataris’!”

“Felicitări, ‘Tataris’! Pentru întreaga ta carieră internațională și pentru ieșirea discretă și elegantă (cum altfel?) din scenă! 

ADVERTISEMENT

P.S. Când o singură dată după un meci în care ne strivisem rivalii, a vrut să le adreseze acestora un anumit mesaj cunoscut și apreciat de Peluza Nord, l-am oprit, oarecum agresiv, dar eficient – Mihai Stoica, manager general FCSB”, a completat MM Stoica.

Ciprian Tătărușanu a evoluat 6 ani pentru FCSB, între 2008-2014, timp în care a cucerit 4 trofee:  două titluri de campion în Liga 1, o Cupă a României și o Supercupă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!