Fotbal intern

MM Stoica, mesaj halucinant la miezul nopţii: “Îl împinge pe Dennis Man!”

04.10.2020 | 11:02
MM Stoica mesaj halucinant la miezul noptii Il impinge pe Dennis Man
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica și-a reintrat în drepturi și ca de obicei își apără îndârjit echipa cu fiecare prilej, iar atitudinea lui îi scoate din sărite pe toți adversarii FCSB-ului, dar mai ales pe cei de la Dinamo, care au fost dezavantajați clar de arbitraj.

”Roș-albaștrii” s-au impus cu 3-2 după un penalty inventat de brigada de arbitri și transformat de Florin Tănase, iar Peluza Cătălin Hâldan a avut o reacție extrem de dură la adresa centralului Radu Petrescu.

ADVERTISEMENT

Alb-roșii au pierdut derby-ul dedicat comemorării lui Cătălin Hâldan, datorită unei greșeli flagrante de arbitraj: ,,Cerem implementarea sistemului VAR și suspendarea arbitrilor care fac meciurile praf! Așa cum am presimțit, Radu Petrescu ne-a vânat, a inventat un penalty și un cartonaș roșu”, este mesajul fanilor din PCH după gafa arbitrului Radu Petrescu.

 

Mihai Stoica, mesaj halucinant despre penalty-ul inexistent

Stoica că penalty-ul este corect acordat de Radu Petrescu și atrage atenția asupra unei faze la care Janusz Gol putea primi cartonașul roșu: ,,Văzut și revăzut. Hombre îl împinge pe Dennis Man. Nu e împingere brutală, e cam cu aceeași intensitate cu care Panțâru îl atinge pe piept pe el otro hombre care cade secerat, ținându-se de față (simulacro). Dacă nu-l dai pe primul, rămâne 2:0. Poate nu se mai ajunge la al doilea”, a spus Meme după meci.

ADVERTISEMENT

Văzut și revăzut. Hombre îl împinge pe Dennis Man. Nu e împingere brutală, e cam cu aceeași intensitate cu care…

Geplaatst door Mihai Stoica op Zaterdag 3 oktober 2020

Managerul general al FCSB, acuză că un alt jucător al lui Dinamo ar fi trebuit eliminat: ,,Întrebarea mea e cum facem cu cotul în cap pe care i-l aplică domnul Gol lui Perianu. E roșu cât Peninsula Iberică. Și nu ia nici galben”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Mihai Stoica a fost extrem de euforic la finalul derby-ului cu Dinamo și a declarat că este cea mai importantă victorie în derby, managerul general al FCSB trăind la cote maxime finalul meciului, iar imaginile au fost extrem de sugestive: ,,E cea mai TARE victorie în derby din viața mea. Și am avut multe. Chiar și în finala Cupei. Dar tot asta-i mai tare!”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica e de părere că FCSB a fost dezavantajă de arbitraj și a criticat o decizie a lui Radu Petrescu încă de la pauză

Mihai Stoica nu a putut suporta faptul că echipa sa a fost egalată de la 2-0 și a reacționat pe contul său de facebok încă de la pauza meciului: ,,E prima dată când scriu la pauza unui meci. Dacă ăsta e penalty, eu am pierdut timpul degeaba în fotbal. 28 ani.”, a postat MM Stoica pe o rețea de socializare.

Ion Crăciunescu a caracterizat arbitrajul lui Radu Petrescu de la meciul FCSB – Dinamo drept catastrofal: ,,Dubla decizie a fost o catastrofă pe tot ansamblul ei, pentru că nu a fost nici fault acolo (n.r.: la penalty-ul din minutul 75) și nu puteai implicit să dai nici cartonaș roșu. El se afla în spatrele adversarului și a jucat mingea regulamentar, a dat în minge și după aceea s-a produs contactul. Dacă e în dispută pentru minge, regulamentul spune că nu se dă roșu”, a comentat fostul mare arbitru.

ADVERTISEMENT

Nici Adrian Porumboiu nu a fost de acord cu Mihai Stoica și a criticat aspru arbitrajul în exclusivitate pentru FANATIK,,Nici vorbă de penalty! Isma Lopez joacă mingea, Man alunecă pe călcâie și cade, nu e niciun penalty, nici atât eliminare. Greșeală gravă care a influențat rezultatul, Dar dacă tu, central, te iei după asistent, care este mult mai departe, nu faci decât să te descalifici. Penalty corect acordat lui Dinamo, dar mi s-a părut că tot la semnalizarea asistentului, pentru că a ezitat vizibil până să arate punctul de la 11 metri”, a declarat Porumboiu.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 3,75 este cota pentru “sub 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT