Sport

MM Stoica, mesaj pentru contestatari după transferul lui Compagno la FCSB: ”Debordează de miștouri. Că să aducem un fileu de volei”

FCSB este aproape de transferul lui Andrea Compagno de la FC U Craiova, iar Mihai Stoica le-a dat o replică acidă celor care contestă aducerea atacantului.
28.08.2022 | 20:25
MM Stoica mesaj pentru contestatari dupa transferul lui Compagno la FCSB Debordeaza de mistouri Ca sa aducem un fileu de volei
FCSB este aproape de transferul lui Andrea Compagno de la FC U Craiova, iar Mihai Stoica le-a dat o replică acidă celor care contestă aducerea atacantului. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Italianul a vorbit pentru FANATIK despre negocieri și a ținut să specifice că nu a semnat încă, însă nu crede că vor fi probleme în calea acestei mutări, el așteptând un acord între impresar și club cât mai curând.

MM Stoica, replică pentru cei care contestă transferul lui Andrea Compagno la FCSB

Fanii fotbalului din România nu au ratat momentul pentru a glumi pe seama aducerii lui Andrea Compagno la FCSB, însă MM Stoica le-a răspuns în stilul caracteristic pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

”Unii sunt nemulțumiți că e prea scump Compagno. Nu că n-ar fi foarte scump. E. Dar poate e și bun. În plus, nu-s banii nemulțumiților, noi nu accesăm fonduri de la buget ca știți voi cine.

Alții debordează de mișto’uri. Că s-aducem un fileu de volei, avem talie prea mare. Probabil ar fi avut replică și dacă i-am fi luat pe Mățan și Mitriță. Că-s tare haioși ei. E neplăcut să fii în depresie. Am trecut pe acolo și știu cum e”, a scris oficialul ”roș-albaștrilor” pe Facebook.

Finanțatorul vicecampioanei României, Gigi Becali, face eforturi uriașe pentru a-i oferi noi întăriri lui Nicolae Dică și este aproape să-l aducă pe atacantul italian Andrea Compagno de la FC U Craiova.

Cât plătește Becali pentru Compagno

Managerul general Mihai Stoica anunțase sâmbătă seară că nu s-a ajuns la un acord cu agentul jucătorului, din cauza pretențiilor ridicate pe care le-a avut fotbalistul italian, dar preciza în același timp că negocierile vor continua.

Între timp, președintele FC U Craiova, Marcel Pușcaș, a dezvăluit că sunt șanse foarte mari ca transferul să se realizeze. Mai mult, oficialul oltenilor a dezvăluit că Andrea Compagno și-a luat lucrurile de la bază și că va porni spre Capitală.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a oferit prima dată 500.000 pentru a obține transferul lui Andrea Compagno, dar a fost refuzat de Adrian Mititelu. La scurt timp, finanțatorul FCSB a revenit cu o ofertă 1,5 milioane de euro, care a fost acceptată de patronul FC U Craiova.

Patronul celor de la FC U Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că în urmă cu o lună nu se gândea să îl vândă pe Compagno, însă împreună cu jucătorul au hotărât să ia această decizie, mai ales că suma de transfer este una foarte mare pentru fotbalul nostru.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 4,5 goluri” la FCSB – Hermannstadt. Vezi aici toate cotele!

Tags: