ADVERTISEMENT
Fotbal intern

MM Stoica, mesaj războinic înainte de FCSB – Slovan Liberec: ”Mare performanţă fără suferinţă nu există”

Autor: Traian Terzian | 24.09.2020 | 21:09
MM Stoica, mesaj războinic înainte de FCSB - Slovan Liberec: ”Mare performanţă fără suferinţă nu există”
Directorul Sportiv MM Stoica, a avut un mesaj războinic înainte de meciul FCSB - Slovan Liberec, din turul trei preliminar al Europa League

Directorul Sportiv MM Stoica, a avut un mesaj războinic înainte de meciul FCSB – Slovan Liberec, din turul trei preliminar al Europa League.

ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” se confruntă cu o uriașă criză de efectiv, după ce nu mai puțin de 15 jucători nu pot evolua din cauza infectării cu coronavirus.

Secundul Mihai Pintilii a aruncat în luptă un ”11” absolut inedit, iar căpitanul echipei este tânărul de doar 18 ani Ovidiu Perianu.

ADVERTISEMENT

Înainte de FCSB – Slovan Liberec, MM Stoica  avut un mesaj fabulos

”Vom juca fără 10 titulari, cu Soiledis şi Şut care se sacrifică pentru că n-a fost timp să se respecte protocolul de recuperare în urma accidentărilor grave suferite”, și-a început MM Stoica mesajul înaintea meciului FCSB – Slovan Liberec.

”Cu Perianu căpitan, care nu împlinise 3 ani când echipa ASTA făcea prima minune din ultimele 3 decenii, eliminând Valencia, cu alt copil, Cană, care începe acum meciul carierei”, a mai scris oficialul FCSB.

ADVERTISEMENT

”Cu Enache, care a semnat contractul fără să citească, cu doi băieţi care au ajuns la 2:30 AM de la Sibiu (danke, FC Hermannstadt!), dar cu speranţă şi încredere că SE POATE!”, a continuat MM Stoica.

Vom juca fără 10 titulari, cu Soiledis și Șut care se sacrifică pentru că n-a fost timp să se respecte protocolul de…

Geplaatst door Mihai Stoica op Donderdag 24 september 2020

”Indiferent dacă azi se va înfăptui sau nu o nouă minune marca STEAUA/FCSB, sunt convins de un singur lucru. Mare performanţă fără suferinţă nu există!”, a încheiat directorul sportiv mesajul.

ADVERTISEMENT

În ciuda problemelor de efectiv, FCSB se bazează și pe faptul că Slovan Liberec are un lot mai slab cotat decât cel al sârbilor de la Backa Topola, formație pe care ”roș-albaștrii” au eliminat-o în faza precedentă a competiției.

Partoda FCSB – Slovan Liberec, din turul trei preliminar al Europa League, se desfășoară pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!