Sport
notix pixel id

Prima lovitură pe care o pregătește Edi Iordănescu la națională: „Îl ia secund pe Mihai Pintilii!”

MM Stoica a dezvăluit ce secund își dorește Edi Iordănescu la naționala României, recunoscând că ar fi dezamăgit dacă mutarea ar urma să fie realizată.
28.01.2022 | 22:59
Prima lovitura pe care o pregateste Edi Iordanescu la nationala Il ia secund pe Mihai Pintilii
Prima lovitură pe care o pregătește Edi Iordănescu la națională. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Mihai Pintilii, antrenorul secund de la FCSB, despre care Mihai Stoica spune că discută de câteva zile cu Edi Iordănescu pentru a veni pe postul de secund la națională.

Managerul general al vicecampioanei României a spus că și-ar fi dorit ca Edi Iordănescu să-l fi contactat pe el înainte de a începe discuțiile cu Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a dezvăluit că Edi Iordănescu îl vrea pe Mihai Pintilii la națională

MM Stoica a dezvăluit că Mihai Pintilii este secundul pe care Edi Iordănescu și-l dorește la naționala României: „E vorba despre Pintilii, ar fi o mare lovitură, e ca băiatul meu.

Pe el îl dorește Edi. Știe foarte bine că e pregătit pentru a fi principal într-un viitor mai apropiat sau îndepărtat. Pe mine m-ar durea mult să plece, aș fi foarte dezamăgit, dar asta ar fi.

ADVERTISEMENT

El e foarte important în orice staff, Edi nu l-ar vrea dacă nu l-ar ști bine. Eu n-am vorbit cu Edi. Când a fost ideea mea să-l luăm pe Nae”.

„L-am sunat pe Oli, l-am cerut pe Nae pentru două săptămâni. Acum, pe mine nu m-a sunat nimeni, nu m-a căutat nimeni, înțeleg că discuțiile se poartă de câteva zile, dar asta e. Așa mi s-ar fi părut normal, dar asta e.

ADVERTISEMENT

Nu se termină antrenorii secunzi la Pintilii, dar merg mai departe, nu mă mai interesează, ce o fi o fi. Nu are licență, e cursant momentan”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

„Nu-l condamn! E un subiect care nu mi-a picat bine”

MM Stoica a continuat și a spus că nu știe în ce condiții poate ajunge Mihai Pintilii la naționala României, însă a explicat care este statul lui la FCSB:

ADVERTISEMENT

„Poate obține licența cu derogare, nu prea știu, e un subiect care nu mi-a picat bine. Nu-l condamn. Cum a fost în 2010, l-am convins pe Eugen Nae să se lase de fotbal ca să vină la Urziceni.

ADVERTISEMENT

După a venit la Steaua și a primit ulterior ofertă să meargă la Oli, eu i-am spus atunci imediat să se ducă la Oli”.

„Cu Pintilii e altceva. Și cu Șumudică când erau discuțiile i s-a spus că poate să vină cu 70 de secunzi, dar secundul numărul unu e Pintilii, cine vine trebuie să lucreze cu el. Oricum e foarte bun și foarte serios”, a mai spus MM Stoica.

  • 37 de ani are Mihai Pintilii
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT