Sport

Prima lovitură pe care o pregătește Edi Iordănescu la națională: „Îl ia secund pe Mihai Pintilii!”

MM Stoica a dezvăluit ce secund își dorește Edi Iordănescu la naționala României, recunoscând că ar fi dezamăgit dacă mutarea ar urma să fie realizată.
28.01.2022 | 22:59
Prima lovitura pe care o pregateste Edi Iordanescu la nationala Il ia secund pe Mihai Pintilii
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Mihai Pintilii, antrenorul secund de la FCSB, despre care Mihai Stoica spune că discută de câteva zile cu Edi Iordănescu pentru a veni pe postul de secund la națională.

Managerul general al vicecampioanei României a spus că și-ar fi dorit ca Edi Iordănescu să-l fi contactat pe el înainte de a începe discuțiile cu Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a dezvăluit că Edi Iordănescu îl vrea pe Mihai Pintilii la națională

MM Stoica a dezvăluit că Mihai Pintilii este secundul pe care Edi Iordănescu și-l dorește la naționala României: „E vorba despre Pintilii, ar fi o mare lovitură, e ca băiatul meu.

Pe el îl dorește Edi. Știe foarte bine că e pregătit pentru a fi principal într-un viitor mai apropiat sau îndepărtat. Pe mine m-ar durea mult să plece, aș fi foarte dezamăgit, dar asta ar fi.

ADVERTISEMENT

El e foarte important în orice staff, Edi nu l-ar vrea dacă nu l-ar ști bine. Eu n-am vorbit cu Edi. Când a fost ideea mea să-l luăm pe Nae”.

„L-am sunat pe Oli, l-am cerut pe Nae pentru două săptămâni. Acum, pe mine nu m-a sunat nimeni, nu m-a căutat nimeni, înțeleg că discuțiile se poartă de câteva zile, dar asta e. Așa mi s-ar fi părut normal, dar asta e.

ADVERTISEMENT

Nu se termină antrenorii secunzi la Pintilii, dar merg mai departe, nu mă mai interesează, ce o fi o fi. Nu are licență, e cursant momentan”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

„Nu-l condamn! E un subiect care nu mi-a picat bine”

MM Stoica a continuat și a spus că nu știe în ce condiții poate ajunge Mihai Pintilii la naționala României, însă a explicat care este statul lui la FCSB:

ADVERTISEMENT

„Poate obține licența cu derogare, nu prea știu, e un subiect care nu mi-a picat bine. Nu-l condamn. Cum a fost în 2010, l-am convins pe Eugen Nae să se lase de fotbal ca să vină la Urziceni.

După a venit la Steaua și a primit ulterior ofertă să meargă la Oli, eu i-am spus atunci imediat să se ducă la Oli”.

„Cu Pintilii e altceva. Și cu Șumudică când erau discuțiile i s-a spus că poate să vină cu 70 de secunzi, dar secundul numărul unu e Pintilii, cine vine trebuie să lucreze cu el. Oricum e foarte bun și foarte serios”, a mai spus MM Stoica.

  • 37 de ani are Mihai Pintilii
ADVERTISEMENT