Sport

MM Stoica îi dă o replică lui Nicușor Dan: „Să dai National Arena refugiaților e o mișcare populistă! Gigi poate ajuta mai mult!”

Mihai Stoica i-a dat o replică lui Nicușor Dan, care vrea să transforme National Arena în centru de adăpost pentru refugiații veniți din Ucraina.
25.02.2022 | 23:45
MM Stoica ii da o replica lui Nicusor Dan Sa dai National Arena refugiatilor e o miscare populista Gigi poate ajuta mai mult
MM Stoica îi dă o replică lui Nicușor Dan. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului consideră că mutarea refugiaților pe Arena Națională reprezintă mai mult o mișcare populistă a primarului Bucureștiului.

MM Stoica este de părere că Gigi Becali poate ajuta mult mai mult refugiații, oferind adăpost la periferia Bucureștiului, acolo unde patronul „roș-albaștrilor” deține mai multe terenuri.

ADVERTISEMENT

MM Stoica îi dă o replică lui Nicușor Dan

MM Stoica i-a dat o replică lui Nicușor Dan, după ce primarul Bucureștiului a declarat că are în plan să transforme National Arena în centru de adăpost pentru refugiații ucraineni, veniți în România de teama războiului cu Rusia:

„Nu cred că jumătate de hectar, cât are gazonul de pe National Arena, poate ajuta prea mult. Sunt scaunele alea de plastic, mi-e greu de crezut că poți sta acolo sau să montezi corturi.

ADVERTISEMENT

Mai degrabă se poate face așa ceva la periferia Bucureștiului și ajută Gigi cu siguranță. Avem mai mult teren și la bnaza noastră”.

„Mie mi se pare o chestie dusă puțin cam spre populistă să faci un astfel de anunț. Ai senzația că Arena Națională are restaurante ca stadioanele care au costat mai puțin decât National Arena?

ADVERTISEMENT

Nu are! E un stadion sec! S-au dat foc la bani, ce să mai”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

„Am convocat o discuție cu responsabilii din Primăria Capitalei!”

Nicușor Dan a făcut un anunț, conform căruia este pregătit să ofere National Arena refugiaților ucraineni, care au nevoie de refugiu după ce au plecat din țară, din cauza războiului cu Rusia:

ADVERTISEMENT

„Am convocat azi o discuție cu responsabili din Primăria Capitalei și din instituțiile subordonate pentru a evalua resursele pe care le putem pune la dispoziție dacă autoritățile guvernamentale ne solicită sprijinul pentru refugiații de război din Ucraina.

Avem un număr estimat de 25.000 de locuri pentru cazarea de urgență (cea mai mare parte la Arena Națională, dar și în săli de sport din mai multe școli), inclusiv paturi de campanie și saci de dormit. Avem și 150 de locuri de cazare pentru refugiați aflați în situații mai dificile (de pildă părinți cu copii mici)”.

„De asemenea, putem oferi circa 5.000 de porții de mâncare pe zi prin cantinele sociale ale Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București și putem pune la dispoziție asistență medicală, pentru cei care au nevoie, în cele 19 spitale ale Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

E momentul să arătăm solidaritate cu cetățenii ucraineni care suferă din cauza războiului și care au nevoie de ajutorul nostru”, a fost mesajul lui Nicușor Dan pe contul său de Facebook.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT