Sport

MM Stoica, noi atacuri nemiloase după arbitrajul lui Cojocaru din UTA – FCSB 2-2: „Cum să faci așa ceva dacă ne vrei în fazele următoare?”

MM Stoica a avut noi atacuri dure la adresa arbitrului Adrian Cojocaru, după duelul din Cupa României Betano dintre UTA și FCSB, scor 2-2.
20.10.2022 | 21:08
MM Stoica noi atacuri nemiloase dupa arbitrajul lui Cojocaru din UTA  FCSB 22 Cum sa faci asa ceva daca ne vrei in fazele urmatoare
MM Stoica, noi atacuri nemiloase după arbitrajul lui Cojocaru din UTA - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României l-a criticat dur pe arbitru, dar a criticat și faptul că FCSB are multe deplasări în Cupa României, pe distanțe lungi.

MM Stoica, noi atacuri nemiloase după arbitrajul lui Cojocaru din UTA – FCSB

MM Stoica a avut o serie de atacuri la adresa arbitrului Adrian Cojocaru, după duelul dintre UTA și FCSB: „Calculele făcute de noi au fost date peste cap de Cojocaru. Sponsorul nostru este și sponsorul competiție și nu cred că s-au gândit ce se va întâmpla cu această competiție.

ADVERTISEMENT

Noi și cu rezervele am adunat mulți suporteri la Arad. Pe noi nu ne ajută deloc acest egal. E ceva… dar cum să faci așa unei echipe căreia ar trebui să-i faci avantaje dacă vrei să o vezi în fazele următoare”.

„De ce să o plimbi peste tot. Noi după o să avem deplasare la Galați, care nu e o deplasare ca la Mioveni, de exemplu.

ADVERTISEMENT

Faptul că l-am crescut pe Cojocaru la Galați, e o chestie care îmi dă de gândit. De ce? Eu am mai spus, de multe ori ne-a dezavantajat și a făcut greșeli grave împotriva noastră”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

FANATIK a dezvăluit discuția decisivă pe care Mihai Stoica a purtat-o cu Gigi Becali după contrele din ultima vreme.

ADVERTISEMENT

„Cineva trebuie să-l tragă de mânecă pe acest băiat!”

MM Stoica a continuat și a luat la rând fazele controversate din UTA-FCSB: „Prima greșeală e că n-a văzut penalty, dar a reparat Găman de la VAR.

Eliminarea lui Bouhenna e cumva justificată, deși un arbitru care nu vrea să dezechilibreze, nu dă acolo galben. Dacă ești așa de corect, dragul meu, dă galben la Otele, dă galben la Benga și dă galben la Erico.

ADVERTISEMENT

Dică i-a spus asistentului să îi dea galben lui Benga când a dat cu piciorul în minge după fluierul final, dacă tot arbitrezi la sânge.

A fost și al doilea galben la Radunovic, dar după inventezi un al doilea galben la Octavian Popescu. Nu poți să-i dai un al doilea galben la un fault de joc, nu poți”.

„Cu Chindriș e praf în ochi (n.r. – eliminarea de pe banca de rezerve), că asta nu înseamnă nimic. Pe noi ne-a lăsat în 7 ca să luăm gol, că așa a vrut el. Nu a fost deloc un meci tensionat.

Mereu când am plecat de la Arad, am rămas impresionat de cum s-au comportat suporterii. E incredibil cât de civilizată e lumea la Arad și cât de frumos e stadionul.

Lui Radunovic îi poți reproșa, lui Bouhenna îi poți reproșa, iar el va plăti și amendă pentru asta, dar lui Tavi Popescu nu poți să îi reproșezi un fault de joc.

Ce a făcut Cojocaru, ar trebui să fie un semnal de alarmă. Noi câștigam la Arad dacă nu erau problemele astea de arbitraj și aveam mari șanse să ne calificăm.

Cineva trebuie să-l tragă de mânecă pe acest băiat, pentru că ce face nu e în regulă.

Trebuia fault la Musi și nu mai exista fault la Radunovic. Cine spune că a fost umăr la umăr înseamnă că nu se pricepe la fotbal sau că are interes să spună ceva împotriva noastră.

Nu știu, dacă n-ar fi atât de greu, l-aș acționa în instanță, pentru că a creat un prejudiciu clubului. Ce a făcut Cojocaru, știind că e VAR, că sunt televiziunile și a făcut totul cu atât de multă nonșalanță”, a mai spus MM Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „ambele marchează” la Sepsi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: