Sport

Mihai Stoica, noi detalii despre plecarea lui Andrei Cordea de la FCSB: „Niciun jucător nu e indispensabil echipei!”

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre plecarea lui Andrei Cordea de la FCSB, explicând motivul pentru care o ofertă din MLS nu este satisfăcătoare.
24.11.2022 | 21:13
Mihai Stoica noi detalii despre plecarea lui Andrei Cordea de la FCSB Niciun jucator nu e indispensabil echipei
MM Stoica, noi detalii despre plecarea lui Andrei Cordea de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este de părere că Andrei Cordea trebuie să prindă un transfer important în Europa, nu în SUA.

Mihai Stoica, noi detalii despre plecarea lui Andrei Cordea de la FCSB

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre plecarea lui Andrei Cordea de la FCSB și a spus în ce condiții fotbalistul poate părăsi echipa, explicând și faptul că niciun jucător nu e indispensabil:

ADVERTISEMENT

„Dacă era o ofertă pe o sumă mare pentru Cordea de la West Ham, de exemplu, îl lăsam să plece. Nu e ceva ieșit din comun o ofertă din SUA. Cordea poate fi înlocuit fără probleme dacă se plătește suma asta pe el.

E David Miculescu și poate intra foarte bine, are și o marjă de creștere foarte bună. Nu are o tehnică peste Cordea, dar e mereu în careu. Atacanții români nu știu să lovească mingea cu capul, dar Miculescu știe să o lovească.

ADVERTISEMENT

Niciun jucător nu e indispensabil, mai ales când putem să ne asigurăm bugetul pe doi ani. Nu știu mai multe, doar ce a spus Gigi”.

„Selecționerul a încercat și a dat tuturor jucătorilor de câmp șanse să joace. Nu are ce înțelegere să fie. Dacă ne doream să fim foarte stricți, nu am fi lăsat jucătorii să joace la U21 cu FC Argeș și cu CSA.

ADVERTISEMENT

Jucătorii vor să meargă la echipa națională și în al doilea rând de ce să intri în dispută cu FRF-ul?”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Cordea trebuie să joace tot în Europa!”

Nicolae Dică, fostul antrenor al vicecampioanei României, i-a dat dreptate lui Mihai Stoica și consideră că dacă Andrei Cordea va pleca de la FCSB, ar trebui să își aleagă tot un campionat din Europa.

ADVERTISEMENT

„E un jucător profesionist 100%, de-asta are randamentul bun, eu cred că trebuie să plece să joace tot în Europa.

Eu cred că Miculescu va deveni de zonă centrală într-un an sau doi ani”, a spus Nicolae Dică.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,02 este cota pentru „2 solist” la FC Botoșani – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT