Sport

MM Stoica nu-l iartă pe Florin Tănase: „Nu are voie să facă asta! Trebuie să aibă discernământ“

MM Stoica nu l-a iertat pe Florin Tănase și l-a certat din nou la TV, explicând motivul pentru care căpitanul FCSB-ului a greșit când a făcut mai multe declarații la finalul meciului cu U Cluj, scor 1-1.
19.07.2022 | 22:09
MM Stoica nul iarta pe Florin Tanase Nu are voie sa faca asta Trebuie sa aiba discernamant
MM Stoica nu-l iartă pe Florin Tănase. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că s-a enervat atât de tare pe Florin Tănase pentru că ține la el, însă nu este de acord cu astfel de ieșiri, pe care le consideră „șmecherești”.

MM Stoica nu-l iartă pe Florin Tănase

MM Stoica l-a certat aspru pe Florin Tănase, după declarațiile făcute de căpitanul FCSB-ului la finalul meciului cu U Cluj, scor 1-1:

ADVERTISEMENT

„El niciodată nu greșește, așa crede, iar acum a greșit și cum a evoluat, a greșit și cu ce a spus. Ce e interesant e că un jucător care e plătit cu 30.000 de euro pe lună a vorbit despre politica clubului.

El nu are voie să vorbească despre politica clubului! La acest club joacă și Octavian Popescu, apropiat de valoarea lui, care e mai mic.

ADVERTISEMENT

Că ne-am făcut de râs cu Ispas și Ilie, domnul Tănase, și că avem un lot de tineri… păi el spune că lumea spune că avem cel mai bun lot și minte. Să nu mai vorbim prostii, să vorbim concret, că mie îmi place să vorbim concret”.

„Să ne permită domnul Tănase să jucăm cu Ianis Stoica și Octavian Popescu, care au dat vreo 20 de goluri. Are 30.000 de euro salariul ca să dea goluri și să alerge. A inventat o polemică.

ADVERTISEMENT

Dacă echipa asta nu lua gol anul trecut din ofsaid, juca cu titlul pe masă cu CFR Cluj. El ar trebui să aibă mai mult discernământ. În calitate de căpitan și de omul care ia cei mai mulți bani.

El își merită banii, dar asta implică să aibă și discernământ, trebuie să aibă și un discurs. El spune de copii, dar copiii ăia te-au împiedicat pe tine să alergi și să-i bați pe Ilie și pe Ispas, care au jucat toată viața lor în Liga 2?”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Să se facă patron de echipă!”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre Florin Tănase, căruia i-a transmis ironic să se facă patron pentru a face exact cum își dorește la echipă:

„Să se facă patron de echipă și să aducă jucătorii pe care îi dorește. Dacă e așa nemulțumit că avem copii, poate să vină cineva să achite clauza lui de reziliere, ne strângem mână și mergem fiecare pe drumul lui.

Eu știu că ieșirea asta a fost șmecherească și mă enervează. Mă enervează că țin mult la el. Gigi nu e mai supărat decât mine. Nu-l schimbă nimeni pe Tănase, stai liniștit, nu se pune problema”.

„Vezi-ți de treaba ta și de clubul tău, pentru că nu ai cum să știi subtilitățile acestei strategii. Nu băgăm bani în Academie ca noi să aducem dubluri pe 10-15.000 de euro pe lună.

Niciodată nu au voie ca fundașii centrali să alerge mai mulți decât mijlocașii. Nu are voie Tănase să alerge 9 kilometri şi jumătate”, a mai spus MM Stoica.

„Tănase e fotbalist, el trebuie să facă ce are de făcut și dacă are ceva de spus, să vorbească cu MM, să vorbească cu Gigi”, a spus și Nicolae Dică.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,75 este cota pentru „X” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT