Fotbal intern

MM Stoica, încă un atac la Dinamo! ”Cum să fii sclavul fanilor?”

Directorul sportiv al clubului FCSB, Mihai Stoica, a lansat un nou atac la adresa rivalilor de la Dinamo Bucureşti, după ce ”câinii” au ratat accederea în play-off-ul Ligii 1 Betano.
26.02.2018 | 12:58
MM Stoica inca un atac la Dinamo Cum sa fii sclavul fanilor

MM Stoica i-a acuzat pe oficialii dinamovişti că sunt ”scalvii suporterilor”, povestind că la derby-ul încheiat la egalitate, scor 2-2, au ascuns fanioanele la începutul meciului pentru a întârzia începerea jocului şi astfel fanii să-şi termine coregrafia.

”Iertaţi-mă, vi se pare normal ca jucătorii să cânte în peluză, alături de galerie, la 2-0 şi la 2-1? Mi se pare ceva… Ceea ce nu s-a spus după derby-ul de pe Arena Naţională şi care mi se pare înfiorător m-a intrigat foarte mult. Cei de la Dinamo au ascuns, în mod intenţionat, două fanioane pentru ca nu cumva meciul să înceapă până nu-şi termină ei chestiile alea pe care le fac acolo, pentru că nu le pot numi coregrafii. Coregrafiile sunt altceva”, a declarat MM Stoica la un post de televiziune.

MM Stoica: ”Noi cu Lazio, ei cu Juve”

”Cum să fii sclavul lor? Şi la ce mod? Furi fanioanele ca să le ascunzi? E, poftim! Dacă tot vor să le facă, foarte frumos, dar cu un sfert de oră înainte. Ăsta nu este profesionalism! Cum să stăm ca nişte cretini pe gazon, încă 10 minute după ce s-a terminat încălzirea. Şi să facem alte mişcări de încălzire”, a precizat oficialul stelist.

”Atunci am stat pe întuneric. Aveau nevoie de intimitate să-şi facă ce aveau de făcut pe acolo, se gâdilau prin spatele pânzelor. Nu se poate aşa ceva. Unde s-a mai pomenit. Băi, fă-ţi chestiile alea, dacă tot ai suflet de artist, noaptea vesel ziua trist, dar fă-le înaintea meciului şi respectă ora oficială de start”, a precizat MM Stoica.

După ce Dinamo a ratat calificarea în play-off-ul Ligii 1 Betano, MM Stoica a postat un mesaj ironic pe reţelele de socializare: ”Noi cu Lazio, ei cu Juve. Nu e aşa rău în play-out. Patru meciuri în plus, şanse de a face puncte şi a-ţi îmbunătăţi coeficientul… Sau nu, coeficient e doar la UEFA. Pffff!”.