Sport

MM Stoica nu poate trece peste penalty-ul neacordat FCSB-ului cu Anderlecht: ”Acolo au fost lupte, wrestling”

FCSB a avut un penalty clar în meciul cu Anderlecht pe care arbitrul nu l-a acordat, iar acest lucru l-a înfuriat la maxim pe MM Stoica.
16.09.2022 | 21:55
MM Stoica nu poate trece peste penaltyul neacordat FCSBului cu Anderlecht Acolo au fost lupte wrestling
FCSB a avut un penalty clar în meciul cu Anderlecht pe care arbitrul nu l-a acordat, iar acest lucru l-a înfuriat la maxim pe MM Stoica. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

În minutul 30 al întâlnirii din Conference League, fundașul central Joyskim Dawa a fost tras în careu de portarul Hendrik Van Crombrugge, dar arbitrul austriac Sebastian Gishamer a lăsat jocul să continue.

MM Stoica, în continuare furios că FCSB nu a primit penalty cu Anderlecht

Deși au trecut aproape 24 de ore de la încheierea meciului cu Anderlecht, managerul general al FCSB, MM Stoica, continuă să tune și să fulgere din cauza acelei faze și consideră că FCSB a fost dezavantajată clar de decizia ”centralului” care nu a dictat penalty.

ADVERTISEMENT

”Penalty-ul ăla şi la lupte era penalty. Nu se poate aşa ceva. M-am uitat la al patrulea oficial, se uita aşa… N-ai cum să nu vezi. Acolo au fost lupte, wrestling. Ce ar fi trebuit să mai facă?

Noi vorbim… am avut penalty, eliminare poate nu, dar lasă-ne să vedem dacă dăm gol din penalty”, a declarat oficialul vicecampioanei României, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Belgienii ar fi putut primi de asemenea o lovitură de la 11 metri în finalul partidei de pe Arena Națională. Arbitrul austriac a fost foarte bine plasat, dar nu a fluierat nimic la faultul comis de Valentin Crețu asupra lui Sebastiano Esposito.

Fair-play din partea belgienilor

MM Stoica și Mihai Neșu au avut o conversație despre arbitrajul de la FCSB și Anderlecht imediat după încheierea întâlnirii. Managerul general al vicecampioanei României a spus că a fost viciere de rezultat și că și Mihai Neșu, care este calm de obicei, s-a enervat la acea fază la care portarul belgienilor l-a faultat pe Dawa în careu.

ADVERTISEMENT

Presa din Belgia a recunoscut că FCSB trebuia să primească lovitură de pedeapsă în prima repriză, dar amintește și de faptul că Anderlecht ar fi putut beneficia și ea de un penalty la faza cu Crețu și Esposito.

Octavian Popescu are parte de un sezon modest la FCSB şi a ajuns la cel de-al 16-lea meci fără gol marcat. În remiza cu Anderlecht, scor 0-0, mijlocaşul ofensiv de 19 ani a avut din nou o prestaţie dezamăgitoare şi a primit a doua cea mai slabă notă dintre titularii celor două echipe.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a deci să nu îl titularizeze pe Andrea Compagno în FCSB – Anderlecht 0-0. N-a fost cea mai bună seară pentru italian, care a avut scris greșit numele pe tricou și a primit și critici la finalul partidei.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,85 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la U Craiova – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT