Sport

MM Stoica nu va fi prezent la FCSB – FC Argeș: „O variantă debilă a covidului!”. Foto

MM Stoica a anunțat pe contul personal de Instagram că s-a înfectat cu COVID-19, ceea ce înseamnă că nu va fi prezent luni, 2 mai, la meciul dintre FCSB și FC Argeș.
29.04.2022 | 21:03
MM Stoica nu va fi prezent la FCSB  FC Arges O varianta debila a covidului Foto
MM Stoica nu va fi prezent la FCSB - FC Argeș. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a explicat că s-a infectat cu o variantă a COVID-19, care îl va ține departe, pentru o scurtă perioadă de timp, de planurile pe care le avea pentru următoarea perioadă.

MM Stoica nu va fi prezent la FCSB – FC Argeș

MM Stoica a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că s-a infectat cu coronavirus, ceea ce înseamnă că nu va putea fi prezent la partida dintre FCSB și FC Argeș, crucială în lupta „roș-albaștrilor” la titlu.

ADVERTISEMENT

„Am dorit să celebrez prin muncă 1 mai muncitoresc, doar că o variantă debilă a covidului n-a fost de acord cu această abordare”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica.

FCSB continuă lupta la titlu cu CFR Cluj, iar trupa lui Toni Petrea rămâne la două puncte distanță de campioana României, care va juca duminică, 1 mai, împotriva Farului.

ADVERTISEMENT
Postarea lui MM Stoica. Sursă foto: Instagram
Postarea lui MM Stoica. Sursă foto: Instagram

MM Stoica se gândește la duelul cu U Craiova

MM Stoica a vorbit despre duelul cu Universitatea Craiova, care va urma pentru FCSB după confruntarea cu FC Argeș, iar managerul „roș-albaștrilor” pune presiune pe trupa lui Laurențiu Reghecampf:

Doar în situația în care CFR pierde cu Craiova și încă un meci, deci să piardă sau să facă două egaluri și noi să pierdem la ei și să pierdem și cu CFR-ul, așa au șanse la titlu. E greu, dar e posibil orice.

ADVERTISEMENT

CFR joacă cu Craiova înainte de finala Cupei României. Teoretic, Craiova ar trebui… acum, nu știu, poate pentru ei e mai important locul doi decât Cupa României”.

„Craiova trebuie să ne bată și s-ar putea să ne convină acest lucru. Va fi tare meciul cu ei și nu cred că se vor mai întâlni cu șansa de la meciul trecut, să primească un penalty pe care doar arbitrul l-a văzut.

ADVERTISEMENT

Nu cred nici că Bic va mai prinde șutul vieții cum a făcut-o atunci cu noi”, a mai spus Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 4,75 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT