Sport

MM Stoica, mesaj pentru Peluza Nord a FCSB: „Ne strigă demisia, dar tot vreau să vină la meciuri”

MM Stoica a avut un mesaj pentru suporterii din Peluza Nord, care după meciul FCSB - FC U Craiova, scor 2-2, au fost extremi de nemulțumiți la adresa conducerii.
08.02.2022 | 22:47
MM Stoica mesaj pentru Peluza Nord a FCSB Ne striga demisia dar tot vreau sa vina la meciuri
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României le-a transmis că îi așteaptă în continuare la meciuri, indiferent că fanii își spun vocal nemulțumirile.

Toată discuția a pornit de la faptul că FC Voluntari a cerut 100 de lei în schimbul unui bilet pentru fanii rapidiști la meciul direct, partidă analizată de Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, mesaj pentru Peluza Nord a FCSB

MM Stoica a transmis un mesaj clar pentru fanii Peluzei Nord, despre care spune că indfierent dacă înjură conducerea FCSB-ului, îi așteaptă în continuare lângă echipă.

Mihai Stoica este de părere că fotbalul fără fani nu are farmec și nu i-a plăcut să vadă cum FC Voluntari a cerut o sumă exorbitantă pentru biletele destinate galeriei Rapidului înainte de meciul direct.

ADVERTISEMENT

„Am mai trăit momente din astea, dar nu e bine să se facă astfel de lucruri, pentru că fotbalul e făcut pentru suporteri, mai ales acum într-o perioadă cu pandemia, cu 30% din stadion… nu se face așa.

Pe noi ne înjură Peluza Nord, ne strigă demisia, dar eu tot vreau să vină. Fără suporteri nu e niciun farmec la fotbal, acesta e adevărul.

ADVERTISEMENT

Și noi era să batem, atunci la 2-2, chiar când ei ne înjurau și ne strigau demisia. Dar, repet, tot vreau ca ei să vină și mereu am vrut să fie stadionul plin cu suporteri”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

MM Stoica a ținut să îi transmită și un mesaj lui Dan Petrescu, după ce antrenorul l-a atacat la finalul meciului CFR Cluj-Universitatea Craiova, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

„Mi-e și frică să spun ceva că mă ceartă Petrescu. Păi eu îl fac geniu și el se supără pe mine. Păi e vina mea că l-am ironizat că a spus că are prea puține zile ca să pregătească jocul?”, a transmis MM Stoica.

Peluza Nord este supărată și pe Andrei Vlad

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a recunoscut într-un interviu exclusiv pentru FANATIK că suporterii sunt supărați pe Andrei Vlad, nu numai pentru gafa din meciul cu FC U Craiova, dar și pentru că la finalul partidei nu a venit să salute galeria:

„Îl pedepsim pe Crețu, care își dă viața pe teren și, asta e, a greșit și el o dată, dar de Vlad nu vorbim nimic, care ne-a îngropat tot timpul.

Plus că suporterii sunt foarte supărați că Vlad n-a venit să salute galeria și a plecat direct la vestiar”.

„Nu știu dacă mai e văzut foarte bine de suporteri. Prin comportamentul său, o să-și bată singur cuie în talpă. Ai greșit, nu-i nimic, vii acolo, la galerie.

Dar nu să pleci… suporterii sunt supărați pe el. Noi, totuși, încurajăm, în continuare, echipa și vedem la final”, a mai spus liderul Peluzei Nord pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 2,07 este cota pentru „peste 3.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT